Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość msmusia z gerbera

Czy ktos podaje dziecku mleko gerber 2??

Polecane posty

Gość msmusia z gerbera

Witam chciala bym zmienic mleczko na to z gerbera 2 . Mamy czy nie uczula wazych dzieci ? Nic sie po nim nie dzieje dziwcko sie najada i czy ono ma kleik ryzowy w sobie czy nie ??? Zastanawia mne to bo dziecko teraz moje jej bebiko 2R . Prosze o odpowiedz

Ja na Gerber nie narzekam, nie wiem czy jest zageszczene, choc jak kupuje trojke, to nie widze innych tylko 1, 2 i 3. Z reszta mleko zageszczone podaje sie na noc lub przed dluzsza drzemka w ciagu dnia, tak doradzal mi lekarz, bo w wiekszych ilosciach dziecko moze miec klopoty z kupa, a ty w jakich ilosciach podawalas to mleko i czy tylko zagoszczone? Pytam z ciekawosci oczywiscie, bo moje jak dostawalo bebiko 2 R na noc to juz mialo problemy...

Gość Gerber IDEAL!
Jestem a właściwie byłam zdania - Drogie więc dobre. Jak tylko mała przyszła na świat kupiłam jej Bebilon 1. Było ok. Później bebilon 2 i zaczęły się problemy. Mała zaczęła robić brzydkie zielone kupki. Robiłam jej mnóstwo badań, każde wychodziły prawidłowo. Nie miałam pojecia co może być przyczyną. Aż wkońcu spojżałam na skład mleka i zobaczyłam, że bebilon ma bardzo dużo żelaza nie od dziś wiadomo, że nadmiar żelaza niemowleta oddają z zielona kupą. Więc popędziłam do sklepu i wyszukałam mleko gerber 2:) które miało najmniej żelaza z pośródd wszytkich dostepnych. Nie chciało mi się wierzyć, że mleko za 13 zł zdziała cuda ale cóż dałam małej odrazu na początek 100 ml. wypiła. O DZIWO!! już po kilku godzinach kupka zrobiła się już nie zielona a zielono żółtawa!:0 Nie wierzyłam, na drugi dzień była jeszcze ładniejsza:) A teraz jest idealna:) a mała tak jak nie protestowała kiedy skończyła się butla bebilonu tak za gerberem płacze w niebogłosy mimo że wypija 210ml:)