Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tera kasza

Ona polka, on pól Chińczyk urodzony w RPA

Polecane posty

Gość Tera kasza

Co sadzicie o takim związku? Czy ma szanse przetrwać ? Wpisujcie się dziewczyny które są w takich związkach !!:)

to chyba musisz napisac wiecej o swoich i jego oczekiwaniach wobec zycia,zwiazku...rasa i narodowosc niewiele tu znacza..

Gość nene976666
"pól Chińczyk urodzony w RPA" jesli juz tak dobrze precyzujesz nacje to moze okresl czy chodzi o pol chinczyka-bialego czy pol-czarnego chyba ze oczekujesz iz nasza wiedza zamyka sie w stwierdzeniu ze jesli afryka to mieszkaja tam sami czarni. w RPA jest bardzo duzo bialych ludzi

Gość Tera kasza
Pól biały , pól Chińczyk :) jest buddysta, a ja katoliczka,..mieszkamy w UK, no i się zastanawiam własnie czy są dziewczyny w podobnym związku co ja...

Gość waliewawalwa21
uprawacie sex? bo ja sie spotykalam z jednym chinczykiem ale dla niego sex to bylo zlo i nigdy go nie mielismy. ps. tez jestem buddystka i mieszkam w uk ;)

Gość odchudzam sie od jutra
ale on pewnie ma malego fifulka............

Gość odchudzam sie od jutra
i czy pol chinczyk moze byc czarny? takiego jeszcze nie widzialam .a tez mieszkam w uk

Gość michasza21212121112e
wlasnie ciekawe co by wyszlo z chinczyk plus murzyn :D tez z uk jestem.

Gość oj smierdziszkuuu
no zastanawiajace tak miks.. sciemniasz,mysle ze ludzie az tak sie nie miksuja

Gość ludzie sie mixuja
i to jak! W Londynie widac to wszedzie! U mnie w pracy poznalam dziewczyne, ktora jest pol chinka pol bangladzeszka, do tego urodzona w Australii. Co za mieszkanka! Inny gosc jest pol Iranczykiem, pol Hindusem.....mieszanek to tutaj nie brakuje, ale to sa kurde fajni ludzie, naprawde! Co do bialych z RPA, jest taki jeden u mnie w pracy, ale nudny jak flaki z olejem, nie wiem, czy oni wszyscy tacy nudni, czy tylko on jeden....

Gość Duzo jest pol azjatow
pol bialych. Taka mieszanke nazywa sie Blasian. Jak wklepiecie ten terin w Google Images to sobie mozecie ich poogladac. Najbardziej znani to Tiger Woods, Tyson, Naomi Campbell, Beyonce. Kurcze wy sie niczym nie interesujecie zeby takie idiotyczne pytania zadawac.

Gość chetnie poogladamy
te okazy ;))) i uwazajcie,nie rodzcie poza krajem poki nie ma ustawy o ochronie dzieciaków:((

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
blasian to polazjata pol czarny cepie

Gość Duzo jest pol azjatow
Odpierdol sie cepie :o co tobie sie nie zdarza przejezyczyc?! Wiadomo ze pol azjata-pol czarny, inaczej nie podalabym przykladow osob tego pochodzenia. Napisalam bialy przez pomylke, w koncu jak bys byl/-a spostrzegawcza dochodzila 4 nad ranem. :o Ludzie maja prawo robic bledy o tak wczesnej porze.

Gość ASDFEGRHJYUKLI
A co ma wspólnego pochodzenie a szczęsciem zwiazku????????????????????

Gość fan kundelków
to pewnie że może

Gość tera kasza
to bylo prowo :D ale fajnie widziec ze ktos odkopal ogolnie to byla kpina z tych wszystkich tematow typu " ja polka on turek" lub "ja polka on murzyn z USA" LUDZIE! A KTO WAM WYWROZY CZY TO SIE MOZE UDAC ZWIIAZEK? patrzac na jednego posta opisujacego narodowosc faceta? ;p

Gość ale taki pol na pol
to zwykly kundel, nie rasowiec jest :D

Gość tera kasza
no zajrzyj sobie na te watki, zrozpaczone Polki juz w pierwszym poscie pisza że on taki i siaki i czy to si emoze udac i czy wy tez tak macie :) jakby szescie w zwiazku zalezalo od tego czy on jest pól murzynem czy z Meksyku ...