Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czytowynikbiedy

...............Dlaczego Polscy faceci nie ubieraja sie tak

Polecane posty

co za mośki na tej pierwszej fotografii :D Geje się tak ubierają, nie narzekaj.

Gość life is life..
Nawet fajne laski na tej pierwszej focie tylko trochę przy chude i bez cyca :D

Gość takie zmartwienie mams
tylko peadly chodza w kapturach

Gość life is life..
Rodzina królewska my ass :D

Gość ok the dream is over
bo sa tacy ludzie,drogie dziecko,ze maja swoj styl i chodza w tym w czym im wygodnie i nie szukajapoklasku bo akuratnio to jest modne! CAPICHE?

Gość czytowynikbiedy
ale ja rozumiem ze trzeba miec "swój styl'. ale chyab nie wpeiesz mi ze swój styl maja ci koelsie z 2 zdjecie udajacy raperrów- lol tu nie chodzi nawet o burberry, mozna sie ubierac w top secret albo H&m czy zarze- chodzi o to ze bluz zz kapturem an codzien u faceta koło 30tki wygladaja smiesznie - i nie mów mi ze to jest ich styl to ejst jednakowo podpatrzony sztuczny styl jak burberry. wole pierwsza fote- styl mozna kopiwac ale styl dobry

Gość Kapitan Bomba!!
Polacy się tak nie ubierają bo nie są metro-pedałami z zachodu swoją droga hiphop'owcy to tez upośledzeni debile wiec nie wiem co to za wybór dałaś miedzy pedalstwem a patologia uliczną.

Gość czytowynikbiedy
Kapitan Bomba!!- nie przesazdaj sam chcoałbys miec taki płaszcz tylko wazniaka zgrywaSZ

Gość córka jazykowa
ta twoja skórzana krótka jest bardziej gejowska niz opłaszcz LOL, fajna jest ale gej predzej wybrałby ja niz płąszcz

Gość Kapitan Bomba!!
weź mnie nie rozśmieszaj gdzie wyjdę na ulice w Londynie to widzę jak pedalstwo inne metro-cioty czy jakieś emo-zjeby noszą takie płaszczyki. U mnie w biurze pracuje 3 gejów i żaden nie miał kurki ze skóry, tylko jakieś płaszczyki i palta, wiec nie pierdol ze płaszcz nie jest gejowski.

Gość córka jazykowa
Kapitan Bomba!!- w usa panowie typu bears nosza skóry , w uk moze nie sorry ale pod marynarke wsadziłbys taka skóre????

Gość olga_26___
z tymi blokersami to przesadzilas-ze skrajnosci w skrajnosc. ale rzeczywiscie polscy faceci nie potrafia sie za bardzo ubrac. za granica bardziej dbaja o swoj wizerunek, styl. jednak ciesze sie ze moj facet ubiera sie mesko i luzno przynajmniej bez kiecki i obcasow czuje sie przy im nadal bardzo kobieco;) gdyby moj facet chodzil taki odpicowany to jeszcze popadlabym w kompleksy

Gość hip hop dresu
Kapitan Bomba!!- jestes typowym polskim wiochmenem z prowincji :)

Gość Kapitan Bomba!!
pod marynarkę ? na pewno nie bo bym idiotycznie wyglądał widział kogoś kto zakłada skorę a później marynarkę? a po drugie wiem do czego darzysz i już cie mogę uprzedzić ze ci geje z mojego biura po te swoje płaszczyki nie noszą marynarki :]

Gość Kapitan Bomba!!
hip hop dresu a ty pewnie patologia z miejskich rogatek :]

Gość obie są bardzi ładne
może wkleić ponownie ten pierwszy link, bo nie wyświetla go

Gość Rysiek Torpeda
Kapitan Bomba!!- a co bys załozył w teparature - 10 stponi pod marynake- . kazdy przywoity europejczyk pałszcz, chyab ze ty babacia cesia co czosenke sprzedaje na bazarze peleryne przeciwdeszczową być włązył albo kurtke narciarska :)

Gość WDR - Wujek Dobra Rada :)
hip-hopowcy noszą takie spodnie jakby nasrali w gacie albo noszą pampers noszą pampersa bo nie trzymają kału? a jak nie trzymają kału tzn ze ktoś im poluźnił odbyt? z tego wynika hip-hopowiec = krypto-pedał z dwoją tych, wole płaszczyk niż luźne spodnie z kupą w środku

Gość Rysiek Torpeda
marynaaaa- ostrowski ma zajebisty płaszczyk :) wandachowicz to kapitan bomba

Gość Rysiek Torpeda
WDR - Wujek Dobra Rada :)- 100% racji

Gość Kapitan Bomba!!
Rysiek Torpeda a czy ty umiesz czytać ze zrozumieniem? Czy musisz się cofnąć do podstawówki? Temat nie jest co nosić na marynarkę --> tylko o stylu ubierania się polskich facetów. W pierwszym poście nie było nic o marynarkach. Każda moja wypowiedz tyczyła się tematu, jak masz problem z marynarką to miej pretensje do osoby co założyła temat że powinna tam wpisać słowo marynarka :] n00bie