Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość życie jak na kołku

Czy ktoś tak samo jak ja ma hemoroidy w młodym wieku?

Polecane posty

Gość życie jak na kołku

Dodam, że w bardzo młodym? Mam 19 lat a to cholerstwo przyczepiło się do mnie jakieś 4 lata temu. Proszę nie myśleć że jest to spowodowane złym trybem życia, niezdrowym jedzeniem. Byłam o wielu chirurgów i każdy jeden stwierdził że jest to u mnie tendencja genetyczna (zwłaszcza w tak młodym wieku). Hemoroidy "załapałam" czyli odziedziczyłam po babci. Stosuję wiele maści ale na dłuższą metę żadne nie zdają egzaminu. Za jakiś czas, być może za rok, dwa -wymrożę je sobie prywatnie. Nie wiem. Ale wiem że nie chcę żyć z nimi. Lekarze też powiedzieli mi że mogę zapomnieć o naturalnym porodzie. Oczywiście mogę to zrobić ale przypłacę to niezmiernym cierpieniem ze strony tyłka i ponownym pojawieniem się hemoroidów :( Mój chłopak wie o tej przypadłości, ale nic sobie z tego nie robi na szczęście. Bo niektórzy się z tego śmieją :O

Gość my mamy hemo
roidy w de... a nie w młodym wieku

ja tez mam ale u lekarza nie bylam Mam 23 lata a nabawilam sie ich przez seks analny z moim TŻ ( tak mi sie wydaje) A powiedz mi dlaczego niby mozesz zapomniec o naturalnym porodzie??

Gość życie jak na kołku
lekarz powiedział mi że przy porodzie a także w czasie ciąży hemoroidy wyłażą na potęgę, nawet tym kobietom który nigdy na to nie cierpiały a co dopiero ja, która mam to już teraz ;/ i są potem trudniejsze w leczeniu

Gość życie jak na kołku
??? :(