Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucona 23latka

NIE TAK POWINNO BYĆ ..

Polecane posty

Gość zasmucona 23latka

Jestem z nim już 2 lata, wcześniej znaliśmy się bardzo krótko. Pewna sytuacja zmusiła mnie do tego, aby razem zamieszkać, więc spędzamy ze sobą czasu tyle co niejedno małżeństwo. Problem w naszym związku był od samego początku. Ja wcześniej zostałam zdradzona co bardzo przeżyłam.. Więc sami rozumiecie, że problem z zaufaniem pojawił się również w tym związku. On od początku wiedział jak może wyglądać nasze wspólne życie, że jestem zazdrosna, nieufna, że potrzebuję czasu. O wszystkim rozmawialiśmy, rozumiał mnie i akceptował. Po kilku miesiącach naszego związku zaufałam mu bardziej, nie mialam już głupich obsesji, że wychodząc gdzieś może spotkać się z inną. Wszystko bylo dobrze do września. W tym czasie obok naszego mieszkania wprowadziły się dwie siostry. Ogólnie jesteśmy otwartymi ludźmi, więc poszliśmy się z nimi przywitać. Na pierwszy rzut oka bardzo miłe, otwarte.. Niestety na 2 dzień, gdy mnie nie było w mieszkaniu one przyszły. Walnęły się w naszym łożku, żartowały .. Ja na to naszłam. Niby nic takiego. :O Pojawiło się też głupie gadanie z ich str. jak to nam zazdroszczą, że razem mieszkamy, że ładna z nas para, że to że tamto.. Wszystko było by ok, ale one mówią o tym aż do znudzenia :O Znają nas tyle co nic, a ciągle przychodzą, mam wrażenie , że jedna z nich ciągle próbuje się widzieć z moim chłopakiem. On jest otwarty , zawsze z nimi gada, chodzi na kawę !! a mnie cholera jasna bierze. Gdy powiedziałam, że jestem zazdrosna powiedział, że nie mam o co, ale widzę co sie dzieje.. Ostatnio wpadam w depresję, a on zamiast mi pomóc jeszcze mnie dołuje. Powiedział, że jak tak bedzie nadal to on mnie zostawi ! a niby bardzo mnie kocha... Ja mimo, ze go kocham myślę zeby odejść, bo nie przezyję kolejnej zdrady :( co mogę zrobić w tej sytuacji :O ?

Gość trudno ja nazwac
nie świrować jak ma zdradzić to i tak zdradzi a jak będziesz świrować, to będzie miał cię jeszcze szybciej dośc jeśli nie możesz się zmienić, to się z nim rozstań, bo zamęczysz i jego i siebie

Gość rerer
szczerze kochana to ci sie nie dziwie moze porazmawiaj z tymi dziewczynami ja tez bym tak tego nie zostawila...besczelne typiarmi moim zdaniem wypersfaduj im ze nie podoba ci sie to ze tak was nachodza i popros swojego zeby tez nie chodzil do nich i tyle pogadajce szczerze

Gość mattti4
wydaje mi sie,ze popadasz w paranoje...Te dziewczyny wcale nie musza zaraz myslec o zdradzie,albo Twoj chlopak tez ...Jesli go kochasz to bez sensu go zostawiac skoro nic sie nie dzieje...gadac i spotykac sie to jeszcze nic zlego poki nie dojdzie do zblizenia.ja tez jestem zazdrosna o swojego faceta ,ale sceny zazdrosci wprowadzalyw nasz zwiazek tylko napieta atmosfere i rozstrajaly.lepiej zajac sie soba i nie przejmowac niczym dookola.powiedzcie tym dziewczyna,ze sa tez pewne granice,skoro wy nic sie nie odzywacie one uwazaja,ze nic sie dzieje.

Gość zasmucona 23latka
Uwierzcie, że ja czasem mam głupie myśli, ale staram się racjonalnie zachowywać. Wiele razy one robiły coś , a ja robiłam dobrą minę do złej gry. Koleżanka zwróciła mi uwagę, że ona by dawno je wyrzuciła z naszego mieszkania ( bo zachowują się okropnie) Zdarzyło się, że spał u nas brat chlopaka, a one przyszły sobie o 23. Mój chłopak je wpuścił, siedziały i siedziały .. Brat chłopaka chciał iść spać i zwrócił im uwagę, że już późno ( była już 1, a rano do pracy szliśmy) ale nie skutkowalo.. więc wstał i zwyzywał je bo nie wytrzymał z nerwów.. !! :P Wiem , ze nieładnie postapił,ale kilka razy je prosił grzecznie Najgorsze , ze moj chłopak nie widzi w tym nic złego, to ja zawsze jestem ta najgorszą...

a mi sie wydaje ze one maja chrapke na twojego faceta .Pokaż mu na co cie stac wieczorem a napewno nie odejdzie ;P ani nie zdradzi

Gość zasmucona 23latka
O inne dziewczyny zazdrosna nie jestem ( a moj ma wiele koleżanek) , ale teraz wiem, ze mam rację.. Mimo to on uwaza ze jest Ok, a gdy to do nie jakis chłopak sms-a napisze zaraz jest zły

Gość zasmucona 23latka
kess- dziś mu pokażę na co mnie stać :P uwierz, że oprócz tego, ze czasem mu marudzę, to ogólnie staram sie nie wpadać w paranoje i codziennie mu pokazuję, że takiej jak ja 2 nie ma :P hehe