Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanamana mama

DZIECKO POBUDZONE SEKSUALNIE 24/h. POMÓŻCIE

Polecane posty

Gość załamanamana mama

Mam chłopca w wieku 5 lat. Cały czas masuje sobie siusiaka, trzyma sie tam, albo skacze po misiach, ociera się o nie siusiakiem. Siusiak też cały czas jest twardy. Nie wiem, co robić. Ma tak właściwie od małego, ale teraz się to nasiliło i nawet nic go nie interesuje,bajki, zabawy dosłownie NIC...prócz tego...:-(Jestem załamana. Miała któras z Was taki przypadek???

Gość załamanamana mama
dodam też, że zmieniłam mu diete, jak tylko dostrzegłam te objawy.Nie je żadnych parówek, kurczaków i żywności przetworzonej.

Gość załamanamana mama
sorki mialo byc ze ma 15lat ucielo cos :(

15 lat ma?? i ociera sie o pluszaki??? Ty wez go moze do lekarza co ? bo to do normalnych zachowan nie nalezy.

Gość załamanamana mama
MA 5 lat!!! Jakiś idiota się podszył. To małe dziecko! Przedszkolak!!!!!!!!!!!

Gość załamanamama mama
ma 5lat i mu staje juz pytag to tez go rozbieram do naga i patrze co nim robi :classic_cool:

Gość chce być szczupła
jeżeli to nie prowo, to leć szybko do jakiegoś lekarza

Ech, cieżka sprawa. Moja bratanica też tak miała. Siadała na wszystko i sie ocierała o to... moja bratowa była u pediatry i u psychologa po radę co robić i wszyscy mówili, żeby to przeczekać, zajmować dziecko czymś innym jak tylko zaczyna to robić i absolutnie nie karać, nie krzycześ, nie poniżać i nie ośmieszać... ale jak Ty piszesz, to to już długo trwa....

Gość to Ci powiem
normalne :O poczytaj troche o psychorozwoju dziecka i jego seksulanosci ...

Gość idiojdde
zaprowadzić dziecko do dobrego lekarza

Gość wtsfghdsdd
Ohhh skąd ja to znam, z wlasnej autopsy, ja jako dziecko bylam nad pobudzona seualnie, w wieku 10 lat wiedzialam tyle na te tematy co nie jedna osoba w wieku 20 lat, doslownie, ludzie co ja potrailam wyrabiac ze szok, i to jako 3,4,5-11 letnie dziecko, mnie to trzymalo do 11 lat, w szkole rada pedagogiczna byla pewna ze bylam molestowana przez cale dziecintwo, cigle rozmaialam na te tematy, i wogole, sioadalam wujkom,kuzynom, wogole facetom jako dziecko na kolanach i ich poprosty szokowalam Ogolnie trzecie osoby przypiely mojej rodzinie przemoc sexualna wobec mnie, naprawde mieli ciezko wszyscy ze mna, nie raz moglam nieumyslnie kogos wpakowac za kraty przez moje zachowanie jako dziecko, pamietam w I kl. podstawowki, macalam sie i calowalam z chlopakiem ktory chodzil do 8 kl.podst. Przylapal mnie wtedy dyrektor, chlopak mial tak przejebane ze szok( mimo ze ja tlumaczylam, iz on mnie wcale do tego nie zmusił), ale nie uwierzyli, i wogole bylo mnostwo takich ceregieli ze masakra, ogolnie wydaje mi sie ze ja mam od dziecko zryta banie ze masakra, dla mnie nie jest to normalne jak sie zawsze zachowywalam

Gość dkfkgkhg
OBCIAGNIJ MU I BEDZIE PO SPRAWIE

Gość ale jajajajajaa
moj pies tez lubi gwalcic misie hahahaha

Tamiła no właśnie mi powiedział to samo no i jeszcze o tej zmienie w diecie, ale widzę, ze to się nasila. Próbujemy go czymś zająć bajką lub zabawą, ale on nie chce i dalej robi swoje i oczywiście nie krzyczymy i nie wyzywamy, ale widzimy, ze on robi to cały czas. Na początku byłam zszokowana, ze takie małe dziecko już może sie tak zachowywać.

Gość ale jajajajajaa
maly ruchcz rosnie na dzielni

Gość uwazam zeeeee
niezwłocznie powinnas udac sie do lekarza i powiedziec o problemie. Takie pisae tutaj na kafeterii w niczym nie pomoze, no poza tym ze przyciagnie takich nie rozwinietych i nie spełna rozumu ludzi którzy wypisuja bzdury,głupkowate komentarze typu" obciagnij mu...." to swiadczy tylko o ich niedorozwoju psychicznym. IDZ DO LEKARZA I TYLE!!!

Gość szoooooook
:-0 :-0 :-0 ja nawet nie wiedzialam, ze dzieciak moze byc zdolny do odczuwania jakiejkokolwiek przyjemnosci seksualnej :-0 :-0 starszne to i oblesne... :-0 :-0 :-0 sama nie wiem, jak bym postapila. moze rob mu napar z rumianku na uspokojenie..??

Gość mama 2 latka chlopca
Mój synek 2 letni też od jakiegoś czasu (od kiedy pożegnaliśmy pieluchę) wkłada sobie rączki do majtek. Upominam go żeby tak nie robił, ale nie specjalnie reaguje. Zadowolony stwierdza tylko "mam siura" i to wszystko.

Mój jak miał jeszcze pieluche to już się ocierał itp. a teraz to się bardzo nasiliło. Byłam już u lekarza i niestety nic mi skutecznego nie polecił, nie wiem, czy następna wizyta ma sens.

Gość szoooooook
no mowie ci powaznie, dawaj mu ten rumianek!!!

Gość poppi9999
daj mu bromu :D:D:D

Moja 11-miesieczna coreczka od dwoch miesiecy kiedy siedzi w foteliku samochodowym lub trzymam ja na rekach (na moim biodrze) to zaczyna ruszać pupą i sapac.Myslalam ze ma moze pasozyty.Zrobilam badania kalu i nic nie wyszlo.Nasza pediatra powiedziala mi ze to onanizm dzieciecy i z wiekiem moze sie nasilic i wtedy bedzie ciezko dziecko odzwyczaic.Kiedy zaczyna ruszac pupa,zawsze staram sie ją czyms zajac i musze przyznac ze zaczyna to robic rzadziej. Autorko mysle ze kiedy synek zaczyna sie dotykac,Ty powinnac starac sie odwrocic jego uwage od tego.Pokazuj mu jakies ksiazeczki,zabawki,mów do niego bo pozniej bedzie juz tylko gorzej.Jak pojdzie do szkoly to chyba zdajesz sobie sprawe jakie dzieci potrafia byc okrutne,beda sie smialy z Twojego synka.Moja pediatra mowila mi ze miala kiedys 7-letnia pacjentke,ktora nawet w lawce szkolnej sie onanizowala i rodzice mieli duzy problem z corka.

Gość poważna mamuśka
To chyba musisz zmienić lekarza. Albo poszukaj jakiegoś dobrego, sprawdzonego bioenergoterapeuty/-tki i może trzeba zadziałać niekonwencjonalnie. Homeopatia ?? Bo "normalny" lekarz da mu jakieś mózgojeby i na tym się skończy. A to chyba nie o to chodzi, nie >>

homeopatia? przeciez seksualnych zachowan nie da sie leczyc lekami.. maly odczuwa przyjemnosc jak kazdy zdrowy czlowiek, ale nie rozumie, ze nie mozna sie tak zachowywac, wiec nie ma umiaru. jak ktos madrze radzil - jak zauwazysz to odciagaj uwage i nie rob nic na sile.

wprawdzie nie jestem mamą ale wiem, że takie zachowanie jest normalne. lekarze i psycholodzy, którzy mówią Ci aby to przeczekać mają rację. Jak widzisz , że wkłada rączki czy się masuje to od razu szukaj mu innego zajęcia - tu potrzebna jest twoja cirpliwość bo takie zachowanie nie zniknie po tyg odwracania uwagi tylko po jakimś czasie. Twój synek zauważył, ze mu to sprawia przyjemność, zaczyna widziec różnice pomiędzy dziewczynkami a chłopcami w budowie ciała - to jest ok, wiem, ze to musi dziwnie wyglądać ale to naprawdę trzeba przeczekać. Dobrze robisz, ze nie krzyczysz, ze nie zakazujesz tylko odwracasz jego uwagę wynajdując mu inne zajęcie. Jakbyś zaczęła mu zakazywać dotykania się to w przyszłości mogłoby to mieć złe skutki bo myślał by, że sex to coś złego. Spokojnie załamana mamo, to minie. Wiem, bo mam duzo dzieci w rodzinie :)

Gość cccxxxt
też się masturbowałam jak miałam 5 lat, ale miałam tyle rozumu, że zawsze bardzo się z tym kryłam, więc nikt nie wiedział- całe szczęście- nie wyobrażam sobie żenujących wizyt u lekarza z tego powodu..