Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzannnnnnna proszę o pomoc

za to że spotykam się z chłopakiem matka wyzywa mnie od kurew

Polecane posty

Gość trzeba być twardzielem !!!!!!!
wiem mniej ,więcej co czujesz mam 18 lat moi rodzice są rozwiedzeni mieszkam z matką urządza mi jakieś awantury z dupy wzięte jest dla mnie oschła i nie rozumie ,że ja kieruje swoim życiem a nie ona :/ a i do tego jak się obrazi to w ogóle się nie odzywa i jak potrzebuje jakieś pieniądze np na kosmetyki itp to mam się pierdolić kiedyś to było ok tylko teraz od jakiegoś roku tak się dzieje i zaczyna byc dla mnie obcą osobą w tej chwili gdybym mógł to bym stąd spierdolił i mam pytanie czy żeby założyć sprawę o alimenty trzeba mieć jakieś konkretne powody czy wystarczy powiedzieć w sądzie ,że się z matką nie dogaduje , nie wytrzymuje psychicznie do tego wegetuje bo wiem doskonale ,że z tych alimentów które dostaje od ojca i w sumie od niej bo też jest moją matką więcej mi się należy.

Gość zuzannnnnnna proszę o pomoc
moich rodzicow jest ciezko zrozumiec. dowiedzialam sie tylko ze oni chca mojego dobra... przez nich moj zwiazek wisi na włosy, w sumie dopiero teraz moze sie przekonam jaki jest moj facet :o no i zostane sama jak palec co do sprawy w policji - totalnie sie na tym nie znam... ja nie chce wyrzadzac im wojny bo to w koncu rodzice tak? sa jacy sa.. no ale jeszcze pol roku i uciekne :o