Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjhgfdsjhgfd

! POMOCY !

Polecane posty

Gość kjhgfdsjhgfd

Hej, mam 24 lata i zaczynam sie odchudzać z Adipexem chciałam 5-10 kg max. Wzięłam 10 tabletek schudłam 2 kg, ale coś dziwnego zaczęło się dziać... Otóż od dwóch dni mam straszny ucisk w mostku, ciężko mi oddychać i czuję, że serce wali jak szalone. Wczoraj jeszcze nie wiedziałam, że to może być od tego leku i rano wzięłam tabletkę. Czułam się okropnie, ten ucisk, ten wewnetrzny niepokój :-/ zmierzyłam ciśnienie miała 80/55 a puls 110 poszłam spać, dziś rano dalej mnie boli, ale tabletki już nie wzięłam - spaliłam je w piecu! Ciśnienie 90/63 i puls 90 trochę lepsze, ale szału nie ma. Czuję się okropnie :/ co powinnam zrobić? Poczekać aż przejdzie za kilka dni ? Czy iść do lekarza ? Wiem, że narobiłam sobie lekkiego syfu teraz

Dużo pij i unikaj wysiłku. Staraj się jednak dużo chodzić. Za około 48 godzin będziesz się czuła normalnie.

Gość kjhgfdsjhgfd
DZIĘKI MASTER :*

Staraj się rozluźnić. Jeżeli masz kogoś kto może zrobić, to poproś żeby ci rozmasował klatkę piersiową tuż poniżej żeber.

Gość kjhgfdsjhgfd
Adipex chyba z reguły podnosi ciśnienie zamiast je obniżać , więc dlaczego tak się stało u mnie ??? dodam ze bardzo się boję bo mama jest po zawale...

Gość kjhgfdsjhgfd
Adipex chyba z reguły podnosi ciśnienie zamiast je obniżać , więc dlaczego tak się stało u mnie ??? dodam ze bardzo się boję bo mama jest po zawale...

Doszło u ciebie do silnych zaburzeń w pracy serca. Teraz już wszystko napewno będzie dobrze, ale mogłaś umrzeć.

Gość kjhgfdsjhgfd
strasznie to brzmi :( wiecej nie dotkne tego świństwa :( Dziękuję Master za pomoc :)

Gość kjhgfdsjhgfd
skąd wiesz ze juz wszytsko bedzie dobrze i ze to minie ?

Ponieważ rytm serca i ciśnienie wracają do normy. Wszystko się stabilizuje. Za dwa dni będziesz się już czuła dobrze. Zrelaksuj się.

To jest Kochanie mój e-mail: teheran2011@gmail.com Zmierz jutro ciśnienie krwi i wyślij mi wynik.

Gość kjhgfdsjhgfd
przyznam sie ze jeszcze biore tabletki anty i taki lek jak axotert na trądzik hormonalny, też je odstawić ???

Gość kjhgfdsjhgfd
napisałam Ci maila

Gość GGFTV
GFTBTRFG

Gość kjhgfdsjhgfd
Dzisiaj cisnienie 96/66 puls 93