Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saosaoooosay

czy powinnam ja zaprosic na urodziny?

Polecane posty

Gość saosaoooosay

mam kolezanke w klasie, z ktora da sie fajnie porozmawiac, ale okropnie obgaduje i nie umie myslec. poklocilysmy sie z 2 tygodnie temu (spisala ode mnie wszystko na spr mimo ze sobie tego nie zyczylam), a potem kolezanka przy sprawdzaniu poprawila jej bledy i dostala lepsza ocene niz ja... i tak juz kilka razy. w kazdym badz razie wkurzona wyszlam z sali i powiedzialam, ze to niesprawiedliwe i ze ona jak zawsze nic nie umie i nie mysli a wychodzi lepiej. uslyszala to. w kazdym badz razie nie odzywamy sie do siebie. i tu problem, bo ona na swoje urodziny mnie zaprosila do klubu, chociaz robila dla malej grupy znajomych. ja robie niedlugo, a juz musze rozsylac zaproszenia. gdybym robila dla najblizszych znajomych nawet bym o tym nei myslala, ale impreza bedzie na 300-400 osob... cp byscie zrobili na moim miejscu? to nie jest moj problem zycia, ale chce, zeby glupio wyszlo :P

Gość saosaoooosay
up

Skoro aż na 300-400 osób to ją zaproś, pewnie nawet jej nie zauważysz w tym tłumie, a co za tym idzie: nie będziesz miała wyrzutów sumienia, że 'a może zrobiłam źle, nie zapraszając jej?' ;) Głupszym się ustępuje!

Gość madziaraaaaa1231231234
Tez uwazam, ze mozesz zaprosic I tak pewnie bedzie cala twoja klasa. Osiemnastke robisz? Milej imprezy!!!

Gość sdfgdhdfghsdfg
300 osób to co ty wesele wyprawiasz?? Po co tyle ludzi-przecież i tak się ze wszystkimi nie pobawisz.