Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

isabel992

Prezent dla chłopaka artysty na gwiazdkę

Polecane posty

Mój chłopak ma 18 lat. Rysuje, gra na gitarze, słucha fajnej muzyki. Jest na prawdę wszechstronny i wydawałoby się, że nie powinnam mieć problemu z prezentem dla niego... ale ja na prawdę nie wiem co mu kupić :/ macie jakieś propozycje?

Gość Truskawkowa przyjemność
kup mu truskawkowe prezerwatywy a on juz bedzie wiedział co z nimi zrobic, załoze sie ze jeszcze sie nie dymaliscie

Gość zdjęcie ładnego chłopaka
może jakiś zabawny stojak na płyty np w kształcie żyrafy albo profesjonalny zestaw kredek? albo śmieszne głośniki do kompa (kiedyś widziałąm takie w kształcie świnek) Wypowiesz się w zamian za poradę na moim topiku? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4647096

Gość znawca prezentów
Kup mu zszywacz, zawin w papier od rzeznika i wytarzaj to w psiej kupie. Skoro taki z niego wielki artysta, powinien sie ucieszyc

Mozna kupic profesjonalny zestaw dla rysownika, ten taki stojak na kartki, czy zestaw olowkow roznych rodzajow (rozne numery HB). Dla giatrzysty zestaw nowych strun (w sklepie musisz tylko widziec, czy to do akustycznej, czy elektrycznej i czy siedmiostrunowa, czy szescio-), albo zestaw do czyszczenia strun (male buteleczki oraz specjalna szmatka), albo jesli gra na elektrycznej, to taki pedal z efektami.

Gość zdjęcie ładnego chłopaka
z tymi strunami to ja też chciałam zaproponować PS. autorko i jak- nie wpadniesz na mój topik??