Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość różowa_parasolka8784642

Czy wierzycie w miłość taka na zawsze ?

Polecane posty

Poznaliśmy się 7 lat temu, miałam 16 lat - młodziutka on 25. Byliśmy razem 5 lat, niezgodność charakterów tak oboje sądziliśmy, od tamtej pory się przyjaźnimy, aż do teraz, spotykaliśmy się z różnymi osobami, ja facetami on z kobietami, ostatnio poznałam faceta, chciał umówić się na randkę, nie zgodziłam się, a mój przyjaciel zapytał czemu się nie umówiłaś z nim przecież to niezłe ciacho ( bo tak było ;) ) ale wtedy zauważyłam że to ciacho mi się nie podoba bo jest ON - mój przyjaciel, chyba go wciąż kocham, nie wyobrażam sobie zestarzeć się przy kim innym, to mnie przeraża i cieszy, i chyba on mnie bo żadna kobieta mu nie odpowiada. Dziś zapytał mnie przyjaciel czy umówię się z nim na randkę, po czym sprostował, że tak tylko zapytał, bo dawno nie był na fajnej randce. Czy sądzicie że łączy nas miłość taka na zawsze ? Miał ktoś podobny przypadek ?

odpowie mi ktoś ? 😍 🌼

Gość jamesjamesjames
hmmmmm nie spotkało mnie to nigdy

Kobiety są poligamiczne, więc coś takiego jak milość jedna na cale życie u nich nie występuje. Po prostu ci nowi mężczyźni jak na razie nie byli lepsi od twojego pierwszego partnera, stąd wydaje ci się że wciąż coś do niego czujesz.

Gość oklahoma
ciężko ocenić Wasz przypadek...Wy powinniście sami najlepiej wiedzieć czego chcecie od życia...w końcu znacie się już 7 lat. Może warto postawić wszystko na jedną kartę...albo próbujecie na nowo, albo niech każde sobie układa życie po swojemu i idzie swoją drogą...

Gość jamesjamesjames
Minęło już kilka lat, a nam się super ze sobą rozmawia, szanujemy się, spędzamy coraz więcej czasu ze sobą, nie ma u nas seksu - ktoś może sobie tak pomyśleć. Planujemy nawet wyjazd do Francji, w zimę. Miłość raz na zawsze zdarza się niezwykle rzadko może nas to spotkało - sama nie wiem :o :o boję się tego :(

Minęło już kilka lat, a nam się super ze sobą rozmawia, szanujemy się, spędzamy coraz więcej czasu ze sobą, nie ma u nas seksu - ktoś może sobie tak pomyśleć. Planujemy nawet wyjazd do Francji, w zimę. Miłość raz na zawsze zdarza się niezwykle rzadko może nas to spotkało - sama nie wiem :o :o boję się tego :(

przy nim czuje się inaczej tak dobrze i bardzo bezpiecznie... tak jak z nikim. przy nim wiem że mogę wszystko....

Gość Aidaa88
Ja raczej nie wierzę.

Gość stokroteczkazielona
to smutne że tak mało nas wierzy w taką miłość :( ludzie zwykle są ze sobą ale dlaczego ? bo podoba wam się efekt wizualny ? charakter ? najważniejsze to jest to by facet był podporą dla kobiety a kobieta powinna dbać o faceta, i to jest miłość, nie żaden romantyzm, srelemorele, romantyzm wychodzi sam z siebie... gdy jest ... miłość :) gdy jest miłość nikt nie myśli o zdradzie, bo z nikim nie było by tak dobrze jak z ukochanym, i to jest skarb :)