Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tlacotalpan22

Mam jedynie 171 cm a czuje sie kolumna !!! okropnosc

Polecane posty

Gość tlacotalpan22

jestem chuda, mierze wcale nie tak dużo , a dzisiaj poczułam się strasznie. na mieście pełno drobnych lasek z facetami róznymi a ja? wielka kolubryna :( kobyła z średnio wysokim facetem ... mają 164 cm czulabym sie lepiej ;(

Gość zdjęcie ładnego chłopaka
ja mam 176 a zawsze chciałam mieć tak jak moja mama 168. Co dziwne zawsze podobali mi się chłopcy mniej więcej mojegowzrostu, a nie wyżsi BTw. Skomentowałabyś mój topik, co sądzisz o tym chłopaku? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4647096

Gość To nie tak duzo
Jak sie jest szczuplym i drobnym, to idealny wzrost dla kobiety.

Gość rozumiem cie.
ja mam 166 i ja założe te modne b.wysoki szpile też czuję się dziwnie, bo wszystkich niemal widzę z góry :D

Gość tlacotalpan22
ja wiem , że to nie dużo , ale częstro trafiam na facetów którzy są mojego wzrostu mniej wiecej a są tacy ładni! i nie wiem...mysle że woleliby laske małą drobną ja jestem ich wzrostu to troche lipa...a tacy powyzej 185 to oblesni są czesto z gęby ;/ oki zaraz skomentuje

Gość lili wzlatuje
to kiepo 171 to sporo jak na kobitkę :( ja mam 165

no i co z tego że masz 171? ja bym bez problemu mógł być z dziewczyną o takim wzroście ;)

Gość takie sobie dziewcze z nikąd
ja mam 165 i całe zycie moja szurnięta babka mi to wypominała że jestem niska przez to zawsze chciałam byc wyzsza a teraz dobrze mi z takim wzrostem mam kolegę który sięga mi do ramion ale lie liczy się wzrost tylko osobowośc

Gość tlacotalpan22
leviatan a Ty ile masz??

Gość jijkjnikj
nie wmyslaj problemow. Wiekszosc karzelkow wszystko by oddala za te 171cm, to idealny wzrost.

Gość fdhgfgh
ja piernicze ale wy jestescie pustaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wymyslacie jakies z dupy kompleksy!!! zaden facet sie z toba nie umowi i to bynajmniej nie z powodu wzrostu

Gość ja mam prawie 180
to dopiero porazka :(

Gość tlacotalpan22
ja nic nie mam do niskich facetów, ale po prostu wiem jak to wygląda, i wiem jak taki facet może sie przy mnie czuc :( po prsotu nie czuje sie mesko, powinien miec kolo siebie drobną kruchą istotę a nie mocarną kobiete... ja wygladam jak jakis koszykarz kur8wa mac :(

Gość tlacotalpan22
moj ex teez mial 174... nie moglam przy nim nosic szpilek ale był sliczny i miał ładne proporocjonalne ciało...ale pewne poleciał na niższą laske , na niższą o 2 cm ode mnie dziwke :(

Gość fdhgfgh
hahahaha taa na pewno poleciał na nią bo miała 2 cm mniej hahaha poleciał na nią dziewczyno bo pewnie jest fajną uśmiechniętą laską a po tym poście można wnioskować że ty jesteś zakompleksioną małolatą dla której wazny jest tylko wygląd