Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*gusia

OKRES PROBNY

Polecane posty

hej mam pytanie jestem na okresie próbnym(3 mc),czy nalezy mi sie zasilek dla bezrobotnych jezeli po tym okresie nie podpisze umowy??

Gość mamutek24444
Ja piernicze... jeszcze nie zaczęła pracować a juz pyta o zasiłek... nie matole po roku przepracowanym Ci się należy!!!!! do roboty się bierz!

tylko nie matole pracowalam w 1 firmie 10 lat,, zmienilam prace bo uwazalam ze sa lepsze warunki,ale mylilam sie wiec nie chce zostac na lodzie,dlatego moje pytanie dotyczace zasilku!!!!!!!!!!mam zamiar pracowac ale nie w tej firmie

Gość fgrttrgtr
nic Ci sie nie należy, chyba że okres probny trwał rok czasu, a składki były oddawane jak z całego etatu(najniższa krajowa)

Gość mamutek24444
Masz zamiar żerować na innych czyli między innymi na mnie! nie chcę płacić Ci tego pieprzonego zasiłku bo jesteś nierobem.

Gość fgrttrgtr
mamutek24444 -> nie chcesz nie płać :P

Gość lili wzlatuje
zdaje się, że musisz uzbierać rok pracy w ciągu ostatniego półtora roku przed rejestracją w up

Gość mamutek24444
Czemu ją do tego zachęcacie???? nieroba kolejnego produkujemy sobie;(

mam ciągłość w pracy czyli 10 lat w jednej firmie i 3 mc w drugiej(okres probny),,,czyli nalezy sie:),a nierobem nie jestem bo byl okres ze pracowalam na 2 etatach plus trzeci w domu,pracy sie nie boje,chce pracowac,,,,moze Ty sie pochwalisz(mamutek) swoja praca i stazem co??/skoro jestes taki do przodu!!!!!!!!

Gość fgrttrgtr
aaa nie doczytałam że juz pracowalaś, a na tym próbnym jaką miałaś umowe? był cały etat ? najlepiej to idz do PUP w swoim mieście i tam Ci babki powiedzą co i jak, ale nie licz tak czy siak na kokosy:(

Gość lili wzlatuje
należy się :)

Gość należy Ci sie jesli w ciagu
18 miesiecy przepracowałaś rok :) Nie przejmuj się tą idiotką, która Cie wyzywa. Pewnie zapierdziela na kasie w biedronce i jest niezadowolona bo dopiero zawodówkę skończyła i nic jej się nie należy a pewnie sama by ciągnęła kasę skąd tylko się da.

tak caly etat...oczywiscie nie mam zamiaru byc na zasilku 6 mc. chce znalezc prace jak najszybciej,daje sobie czas do miesiaca,,, dzieki za odp.

Gość mamutek24444
pracuję na pelen etat pod latarnia. Mam umowe i dalej sie rozwijam Ostatnio np probowalam anal

bardzo ciekawa praca,czyli skladek za taki biznes napewno nie odprowadzaz wiec mozesz zapomniec o ubezpieczeniu i zasilku,,trzymaj sie cieplo bo zima nadciaga ;PP

Gość mamutek24444
przynajmniej nie ciagne kasy od panstwa, a skladki odprowadzam na srodki antykoncepcyjne do mojej firmy

tak tak robisz bardzo duzo dla Panstwa:ozdabiasz nasze drogi rozkladajac nogi....napewno jestes zadowolona,doceniana itd poprostu brawo,awans w branży murowany :P