Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po turecku

co ubrac na obrone

Polecane posty

Gość po turecku

mam problem. Niedługo mam obronę pracy mgr, kupiłam sukienkę, ciemnostalową, długość ciut za kolano, ale ma krótki rękaw - chyba raczej w krótkim nie wypada wystąpić? Co na nią narzucić?

na nią, albo pod nią ;) jeśli na nią załóż jakiś żakiecik, a jak pod nią np. białą bluzkę z długim rękawem. mnie to przyniosło szczęście :) trzymam kciuki

Gość po turecku
up up

Gość po turecku
dzięki :D a co Ci przyniosło szczęście? biała bluzka pod? :D pomysł fajny ale obawiam sie że odpada, bo ta sukienka ma takie coś jak drapowany golfik i takie fajne COŚ pod szyją, wyglądające jak krawacik. ogólnie trochę sie tu koło szyi dzieje, więc musiałaby to być bluzka zupełnie gładka bez kołnierzyka ani niczego w tym miejscu, bo i tak go nie byłoby widac..

Gość po turecku
kolczuge rozważę :D myslalam jeszcze o jakimś eleganckim sweterku /takim rozpinanym/ale nie wiem czy to dobry pomysl..

Gość idź nago
🖐️

Gość po turecku
żakiecik też przyszedł mi do głowy, ale zastanawiałam sie nad czymś jeszcze, żeby było tak trochę inaczej, niekoniecznie biur(w)owo :D

Gość po turecku
no nago to by sie moze spodobało mojemu promotorowi :D

Gość a z jakiej dziedziny sie
bronisz, z ciekawosci pytam

mnie biała bluzka pod :) ale moja sukienka nie miała golfika :) wg mnie sweterek raczej nie jest elegancki na tyle, żeby założyć go na obronę.

Gość po turecku
muzyki , w dużym skrócie mówiąc :D

Gość po turecku
czyli co - zostaje tylko żakiecik :( ? ew. kolczuga..

Gość po turecku
stójką:(? stójka od koszuli i golfik od sukienki równocześnie? obawiam się że za dużo tego wszystkiego by tam było. muszę chyba popróbować.. w każdym razie mowisz że sweterek nie bardzo? tak czy owak dzięki za rady :D za trzymanie kciukow tyż :D

bo ja myślałam, że ten golfik ją zasłoni - żeby jej widać nie było, tylko rękawki

Gość po turecku
aaaaa jeszcze jedno - kozaki bardzo ciemno brązowe wpadające wrecz w zgniłą czerwień do tego mogą być ?

Gość po turecku
a wiesz, że jakbym wykombinowała niedużą stójkę to by może i zasłonił ? :D musze pomierzyć po prostu:)

fajnie to wygląda i nie aż tak bardzo "biur(w)owo" ;) a jeśli chodzi o buty... hmm... a nie masz jakiś półbucików? do tego np. czarne kryjące rajstopy- są teraz modne i każda noga dobrze w nich wygląda :)

Gość po turecku
no niezłe niezłe :D mam półbuciki, ale usrało mi sie że chcę w kozakach, poza tym pora roku sprzyja :D generalnie rzecz biorąc chodzi o to , żeby to był strój nie do końca konwencjonalny, ale nieco inny i z jakimś, że tak powiem, jajem, aczkolwiek w granicach przyzwoitości i elegancji hehehe

to załóż jakieś fajne dodatki :) będzie git jakieś fajne kolczyki bransoletkę :)

Gość po turecku
tak zrobię :D :D poprzymierzam pokombinuję i zobaczę. pomysł już mam /bluzka-dzieki/ i o to chodziło :)

Gość po turecku
:D przyda się :) tez pozdrawiam!

Gość annannannann
Choinkę możesz ubrać. Bo ubrania się zakłada.

Gość mądralińska sie znalazla
jeśli już to wkłada ale nie o tym ten topik ;/

Gość annannannann
Zakłada też: http://sjp.pwn.pl/szukaj/za%C5%82o%C5%BCy%C4%87 założyć zakładać 7. ubrać się lub ubrać kogoś w coś I jak najbardziej o tym ten topik chyba, nie? A że z błędem napisany to poprawiam, bo pleni się ten błąd niemożliwe i trafia mnie jak kolejny raz go widzę.

Gość a moze nie pod, a na ?

Gość po turecku
dziekuje za wszystkie rady :D ps. do annannannann: w regionie z którego pochodzę, tak się potocznie mówi, Ciebie to może razić, u nas brzmi to normalnie. Takich sytuacji w życiu zdarza się wiele. Topik był o tym, jaki strój bedzie odpowiedni na obrone, a nie o poprawności jezykowej, ale za Twoje uwagi - choć niezbyt grzeczne- dziękuję:)