Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sugar_kane

suknia ślubna DO KOLAN

Polecane posty

No to przynamniej nie jestem sama! Niesamowite te suknie... utwierdziłaś mnie w przekonaniu, że dobrze robię, decydując się na długość do kolan :-)

Gość lsl;dcl;,dfl;fd,l
ta pierwsza suknia jest sliczna

Gość a moze ta
szafirek - uwielbiam a. hepburn, ale ta suknia zdecydowanie nie dla mnie :-) Za to woalka - jak najbardziej.

Nie czytałam całego topiku. Chcę powiedzieć tylko, że bardzo ładna jest ta z drugiego linku:) I dość tania!

donkapatke - po obejrzeniu sukien, które przesłały niektóre dziewczyny, nie jestem tego taka pewna :-D

No tak dużo tutaj fajnych propozycji. Ja jeszcze nie mam ślubu , ale mam narzeczonego i też czasem szukam sukien, bo ja to sama nie wiem jeszcze czego chcę, ale faktycznie takie krótkie suknie są śliczne i się przynajmniej nie ubrudzą.

http://wedding.w8w.pl/SUKNIE/SUKNIE%20SLUBNE%20-%20KOSZMARKI/slides/SUE.html oooooooo :)))))))) z tego fasonu bym skorzystala jakbym miala teraz szyc swoja. dekold taki jak mi sie podoba, jak sie da push-upa pod spod to bedzie bardziej ponetniej, gorset super obcisly, a z dlugosci bym sciela i przed kolano. i jakis delikatny pas w talii wszyty zeby ja bardziej podkreslic. i wyszedlby super sexi fason dokladnie taki jak sibie wyobrazalam :)

Gość szafirek...
sugar i do tego jeszcze obowiazkowe loczki, rekawiczki, welon i bolerko i zbt dluga wiztyta w solarze i mamy prawdziwe halloween :D :D :D

ee nie ta to jest za potargana :D ale w bialych kozakach widzialam babeczke i miala wlasnie taka obcisla sukienke tube do tego. nawet fajnie wygladala. przynajmniej oryginalnie :D

a co macie do loczkow ?? loczki sa fajne:D no, moze nie loczki ala baran tylko takie zmyslowe dlugie faleee... ale to trzeba miec dlugie wlosy zeby wyszly dlugie fale :D jak nie zetne wlosow to mi urosna i zorbie sobie fale na slub, bo juz sa dosyc dlugie

szafirek - zapomniałaś o obowiązkowych brokatowych tipsach ;-) zagubionaAnia - białym kozakom mówię kategoryczne NIE :-O

Mam włosy ścięte na takiego dłuższego boba i do ślubu nie zamierzam tego zmieniać, więc loki i fale odpadają ;-)

no to sobie mozesz mowic nie, ja tez nie mialabym zamiaru wlozyc kozakow nawet jesli bym miala miec slub w zime, a bede miala w maju mam nadzieje. bo raz ze dziwkarskie, a dwa w ogole nie pasuja wg mnie do sukienek kozaki;/. ale ta dziolcha co o niej mowilam to wlasnie taka tego typu dziewucha solara tipsy ala rutowicz wiec do niej to pasowalo i wygladala przynajmniej oryginalnie.