Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sugar_kane

suknia ślubna DO KOLAN

Polecane posty

Gość kulerr
na slub wylacnie dluga

co do bolerka jak jest zimno to lepiej miec - skostniała z zimna, zaczerwieniona skóra nie wygląda dobrze ani na zdjęciu ani w ogóle. ale tandetne bolerko to rzeczywiści kiszka. ja oglądałam dizsiaj przesliczne malutkie i króciótkie futerko z jaśniutkich norek. dziewczyny było przepiękne!! mięciutkie, milutkie i eleganckie. jak marzenie do sukni. i na potem do dzinsów tez by sie nadawało. taka rzecz na lata... piekielnie drogie ale moze warto... szczególnie jak sie planuje skromną suknie jak ja.

no w maju to juz rzeczywiście masz dużą szanse na pogode, ale ja w marcu to niekoniecznie... u mnie zakiet odpada- chcę wyglądać słodko;) a żakiet raczej z takim formalnym strojem mi sie koarzy. ale to oczywiście zalezy od tego jaki kto ma styl i w czym dobrze się czuje. ja zdecydowanie wybieram futro...odrobina przepychu w stroju slubnym chyba pasuje..? tylko jeszcze bede musiała na allegro poszperac i zobaczyc jak tam kształtują sie ceny

a mnie sie takie fyterkowe bolerka czy inne jeszcze biale kojaza z krolowa sniegu poprostu a to z zima i moze dlatego mi sie to nie podoba:D dla mnie to albo zakiet jakis z ozdobami albo szal jesli juz :D

każdy wybiera to co lubi i co mu do urody pasuje. ja własnie tak chcę wyglądac - słodko i odrobiną luksusu. ale przeciez nie o to chodzi abyśmy sie przekonywały - każda idzie w tym co chce:) choc zawsze dobrze poznac czyjąs opinię. a co dziewczyny we włosy - wszystkie macie welony? czy jakies inne pomysły?

Ja już pisałam - albo nic, albo woalka. Jeszcze nie mogę się zdecydować. Ale na pewno nie welon!

ja tez bez welonu - przede wszystkim dlatego ze to tylko cywilny poza tym wiele jest fajniejszych ozdób albo własnie nic prócz ładnie ułożonych włosów. chociaz zastanawiam sie nad jakims bardzo dyskretnym kwiatkiem ale niewiem jeszcze. gdybym brała kościelny to zdecydowałabym sie na tiarę ale do cywilnego to odpada. wiec kwiatek lub nic. a woalka - jak romantycznie:)

Gość Aliceaaaaaa
zapomnialam napisac ze chodzi mi o model 125

Gość ais_28
ja miałam mały biały kwiat - zdecydowanie wyglądał lepiej niż welon, woalka, toczek, nie wspominając już o wygodzie (kwiat nie przeszkadza, nie zahacza się itp), na oczepinach można rzucić podwiązką :)

Gość armanka
też miałam krótką suknię! :) dokładnie taką http://evita.com.pl/p,9,,,,,,,,909,1214-suknia-slubna.html#.URJEsPJZBG4 nie ukrywam: wyglądałam oryginalnie, suknia była praktyczna i swobodnie mogłam przetańczyć całą noc :) dziewczynom które nie mają parcia na kreacje do kostek serdecznie polecam :)

Gość izolda865
Też szukam krótkiej- ślubnej, długa według mnie jest nie wygodna, a lubię tańczyc, więc idealną suknią dla mnie będzie krótka. Przeczytałam powyższe wpisy i z ciekawości weszłam sobię na stronkę Evity i chyba pójdę sobie przymierzyc Tą suknię: http://evita.com.pl/p,,,,,,,,,775,171921-j-sukienka.html. Bardzo mi się podoba, dam znac jak wygląda w realu.

Gość Aldonaaa123
Ja jestem na etapie poszukiwan sukni slubnej mierzylam sporo,ale byly to dlugie suknie i najgorsze jest to,ze nic do mnie nie przemowilo,az trafilam do salonu Evita (polecila mi kolezanka,ktora zamowila tam suknie byla bardzo zadowolona.)W Evicie Panie zaproponowaly mi zmierzenie sukni krotkiej slubnej i byl to strzal w 10, jestem bardzo zadowolona ze sukni, ktora zostala mi zaproponowana i z obslugi Pan. Mysle ze zdecyduje sie na nia.

Gość Paris04
Ja tez kiedyś myslałam o krótkiej sukni.Miałam nawet upatrzony model w stylu lat 60-tych,ale moje kolezanki wybiły mi ją z głowy.Wedlug nich suknia slubna powinna byc długa i biala,bo to przecież raz w zyciu!Byłam już wEvicie i tam zachwyciło mnie pare modeli...Napewno coś wybiorę.

Gość Aldonaaa123
Zamowilam suknie ,ktora zaproponowaly mi Panie w salonie Evita jestem bardzo szczesliwa,ze mam to juz za soba i czuje sie w niej piekna.Odrazu Panie dobraly mi wszystkie dodatki:bizuterie,buty(bo do krotkiej sukni musza byc szalowe). Polecam salony Evity profesjonalna obsluga i bardzo mila atmosfera.

Gość Aldonaaa123
Zamowilam sunie ta ktora zaproponowaly mi Panie w Evicie czuje sie w niej piekna. Ciesze sie ze mam to juz za soba.Odrazu Panie dobraly mi do niej dodatki:bizuterie,buty(bo musza byc szalowe do krotkiej sukni slubnej). Bardzo polecam salony Evity profesjonalna obsluga i mila atmosfera.

Gość --ja--
Hej,Ja zdecydowalam sie na krotka suknie , moja miala zdobiona gore,kupilam ja w salonie Evita w Krakowie.Zrobilam nie samowite wrazenie,bo zadko jednak Panny Mlode decyduja sie na krotkie,ale ta naprawde robila wrazenie na wszystkich Gosciach,zreszta Panie Z Salonu Evity utwierdzily mnie w tym jeszcze bardziej,ubierajac mnie od stop do głow...tylko bukietu mi brakowalao:) az z wrazenia łezka mi sie zakrecila w oku...Pozdrawiam i pamietajcie kupujcie suknie w ktorych naprawde czujecie sie wyjatkowo.

Gość oliwka 81
widze ze nie jestem sama i wiele dziewczyn szuka slubnej krotkiej sukni.ja tez chce isc w krotkiej,pasuje bardziej do mojej sylwetki i kupie do nie jakies superowe szpilki podoba mi sie kilka z evity ale szczegolnie te dwie i mam problem bo sa inne,pomozcie bo juz musze zamawiac :/http://evita.com.pl/p,9,51,,,,,,,1062,eudoka-suknia-slubna.html#.UcGEpdh_Rv8 http://evita.com.pl/p,9,105,,,,,,,2557,allure-suknia-slubna.html#.UcGGDNh_Rv8

Gość --JA--
--do Oliwka81--Kurcze nie moge zobaczyc tych twoich sukienek z tej Evity ,strona sie nie otwiera..a w jakim stylu ,fasonie sa...?moze opisz to jakos wydedukujemy ktora lepsza:)) Mierzylas je wogole czy zamierzasz? A co do szpilek hmm jak najbardziej ...mysle ze do takiej krotkiej tez musi byc efektowny but ,ja tez mialam szpilki ale poszlam bardziej w kolor srebra z bardzo efektownymi kamieniami i wysoka szpilą...Daj znac co wybralas...

Gość Melwiss
Witam, mam 24 lata w tym roku biore ślub, mam właśnie dylemat co do krotkich tzn jestempewna ale chodzi o material. Koronki bardzo mi się podobają i kilka ich juz mierzyłam ale czy w koronce nie dodam sobie lat bo podobno w nich wygląda się poważnie... (staro:)) ?Mysle o kroju w stylu lat 60 tych myslicie ze to bedzie dobrze wygladac? Myslalam o czyms takimhttp://evita.com.pl/p,,,,,,,,,1064,euzebia-suknia-slubna.html#.UeVCPW3VcS0 i takim http://evita.com.pl/p,,,,,,,,,2287,.html#.UeVCpW3VcS0 Poradzcie prosze.

Gość oliwka81
do --ja--,jesli nie mozesz otworzyc linku to wejdz na strone podana w nim zobaczysz suknie ja zdecydowalam sie na allure,jest naprawde piekna w wersji slubnej szczegolnie :) a buty do tej perlowej bieli mam takiehttp://evita.com.pl/p,22,,,,,,,,2584,buty-wieczorowe.html#.UeepK6x_Rv8 i mala celebrytke do rekihttp://evita.com.pl/p,22,,,,,,,,2946,torebka-wieczorwa-116.html#.UeepbKx_Rv8 ja jestem zadowolona i polecam evite!

Gość chanel777
Melwiss, nie miej oporow suknie z koronki maja swoj urok i sa piekne jesli jestes fanka lat 60-tych odwiedz evite i tam na przykald masz taki modelhttp://evita.com.pl/p,,,,,,,,,1062,eudoka-suknia-slubna.html#.Ueerw6x_Rv8 moge przyznac ze tam znajdziesz pasujace do niej idealnie dodatki,maja wyszukane wzory jakich nie widzialam nigdzie,ozdrawiam i daj znac co wybralas:)

Gość --Ja--
Oliwka81-->Faktycznie piekna sukienka nie widzialam jej jak Swoja kupowalam ,wogole im duzo sukni doszlo ,wybor ogromny.......Twoja jest nie samowicie elegancka ...i ta baskinka w talii klasa!!!...dodatki tez bardzo ładnie dobralas i kolorystycznie i stylem...