Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Felcia Melcia

Polscy panowie są beznadziejni

Polecane posty

Gość Felcia Melcia

Polscy panowie w łóżku są beznadziejni. Nie mają fantazji, mają małe peniski. Każda kobieta, która sypiała z Murzynem pogardzi marnym Polakiem. Drogie panie, jeźdzcie do Angli i poczujceie prawdziwy orgazm!

Gość Felcia Melcia
mieszkam z trzema czarnymi na jednym łóżku piętrowym i każdej nocy mam zapchane wszystkie dziury

Gość Felcia Melcia
na dodaek jestem otyła i niedorozwinięta przez co żaden polak mnie nie chce

Gość bu ha ha ha ha
tragikomedia, ale nie bez precedensow

Gość Felcia Melcia
Pachnę kupą, ale moim murzynom to nie przeszkadza.

Gość dobry chlopak
polskie laski sa beznadziejne coraz grubsze i coraz mniej seskualne pojade do singapuru tak mnie zajada i beda zawsze chetne to twoj tok myslenia a tak swoja droga to znajdz sobie w koncu faceta i go pokochaj a jak nie mozesz to schudnij i stan sie bardziej seksowna to i polak cie zadowoli

beznadziejne to są kobiety które tylko narzekają i nie wiedza czego chcą :p albo za mały albo za duży

Gość krokodyl spaw
polecam wszystkim niezadowolonym "kobieta" wyjechac do angli albo lepiej do afryki tam jest wiecej murzynow. bez was naprawde bedzie lepiej w tym kraju

Gość zazdrosc przez was przemawia
anglicy sa slodcy i delikatni, a jak juz robia minete, to bardzo namietnie i do konca. A nie zrobi ci przez 5minut, i potem zada obciagania (do konca z polykiem). To tylko polskie chamy tak robia. I jeszcze ci sie spusci w kilkuminutowych odstepach czasowych taki polus, ze miesnie twarzy nadwyrezasz trzymajac dziob otwarty.

Gość Akcja Katolicka
Dlatego w Polsce nie znalazłem odpowiedniej żony.Pierwsza była Polką,ale to nie była ta. Teraz nareszcie słyszę dobre opinie o rodakach,i oczywiście o sobie. Dziękuję Wam,Polki! Jesteście boskie!ale nie dla mnie stworzone!