Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CzekOoladOowa

WPÓLNE ODCHUDZANIE DIETA 1200KCAL-STRAT 08.11.2010!!!!!!

Polecane posty

Gość CzekOoladOowa

Zapraszam do wspólnego odchudzania ;) Dieta ta nie polega na bezustannym liczeniu kalori ale, na zdrowym pełnowartościowym odchudzaniu :D Z czasem możemy zejść na 1000kcal ;) Chudniemy a, przy tym zyskujemy piękne zdrowe włosy mocne panokcie i zdrowy koloryt skóry -wiem że brzmi to jak reklama Skrzypovity ale,kurcze tak mi się akurat napisało :D Stajemy się sprawniejsi,zyskujemy dobre samopoczucie,zadowolenie z własnego ciała,jesteśmy pewniejsi siebie, bardziej śmiali i zaczynamy nowe życie! A ZATEM DO DZIEŁA!!!! Mam 165cm wzrostu i waże 69-70kg chcę zejść do 50kg :) Kto się przyłączy/?????

Ja z chęcią bym się przyłączyła, ale niestety jestem bardzo wybredna i nie lubię warzyw, a z kolei kocham ziemniaki.:( Masz jakąś dietę konkretną? Ja myślałam o Dukanie, bo podobno można szybko schudnąć. A ważę 64 kg przy wzroście 166 cm.

Mysza, a Ty masz jakieś doświadczenie w odchudzaniu?

Gość warzywko__
z chęcią się do was dołączę :) na dukanie raczej długo nie wytrzymam, więc węglowodany będę po prostu ograniczać i spożywać jak najmniej, to i tak bedzie dla mnie dużo. Ważę 57kg a na początek daje sobie cel: 50kg.

Gość CzekOoladOowa
hej! super jest nas coraz więcej oby tak dalej :) no dobra laski pamiętajcie jutro dieta,no to pa ide spać :p