Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yuzek26

Wybielanie zębów OPALESCENCE 20%

Polecane posty

Gość yuzek26

Witam, Poddałem się kuracji wybielania zębów u dentysty metodą nakładkową. Za kwotę 400 zł wykonał on nakładki z wycisku moich zębów oraz dostałem w tej cenie żel OPALESCENCE 20% w 4 strzykawkach. Kuracja ma trwa 2 tyg. i nie wiem bo nie zapytałem czy te 4 strzykawki mam rozłozyc na te 2 tyg czy na dłużej. Jestem juz w 9 dniu i powiem ze efekty są ale zęby nierównomiernie się wybielają. Chociaż smaruje cała powierzchnię zęba żelem i tak wida wybielenie na połowie zęba (dolna cześć zęba w górnej szczęce i górna w dolnej). Chyba w ciągu tych 5 dni już kolor mi się nie wyrówna. Mieliście może podobne przypadłości??

Gość barabarka1889
a może masz zęby plombowane? gdyż wybiela się tylko naturalna część zęba

Gość yuzek26
Gdzie tam. Mam bardzo zdrowe zęby. Ani jednej dziury. Byłem w sumie może 4 razy u dentysty w życiu i to na kontroli.

Gość youzek88
Jestem mjuz po pełnej kuracji i fatalna sprawa. Zęby od doły mają idealnie białe plamki a góra został ciemno kremowa.... Nie wiem co dalej robic chyba znów zacząc kuracje od nowa by zniwelowac ta roznice.. Ale teraz chyba ten 35% zel i to na pare godzin dziennie... Poradzcie cos

Gość youzek88
Naprawde nikt tutaj nie wybielał zabków by nie podzielic sie swoimi opiniami

Gość halie ge
No niestety to jest niebezpieczeństwo wybielania zębów tymi żelami. Właśnie może się wydawać, że wszystko idealnie nakładasz, a później efekt jest tylko na części zębów. Co Ci teraz pozostaje? No chyba faktycznie kolejna kuracja, ale najlepiej najpierw udaj się na wizytę do dentysty i on Ci coś doradzi. Ja miałam wybielanie zęby metodą Beyond i na szczęście nie miałam problemów z nierównomiernym wybieleniem. Jakbyś szukała więcej informacji o tej metodzie i cenach, to polecam ten link: http://www.tarabula.med.pl/stomatologia-estetyczna/wybielanie-zebow-wroclaw-beyond-whitening . Maja tutaj teraz fajną promocję, może warto się skusić?

Gość gość
Orientujecie się może gdzie we Wrocławiu u stomatologa można wybielić zęby?

Gość ania838383
Ja wybielałam już kilkakrotnie. Za każdym razem miałam różnicę w odcieniach na jednym zębie. Wszystko się unormowało po ok. tygodniu po skończeniu wybielania. Nie było widać już żadnych "pasków" na zębach.

Gość Lady186
Witam ja wybielałam żelem 16% później 10% ale moja dentystka uprzedziła mnie, że przy dziąśle zęby się aż tak mocno nie wybielą a jest to spowodowane tym iż nakładki nie są dokładnie dopasowane do linii dziąseł żeby sobie ich nie poparzyć żelem. Raz nałożyłam trochę za dużo żelu i faktycznie poparzyłam sobie dziąsło. Nic przyjemnego. A jeśli chodzi o efekty to ja jestem bardzo zadowolona.