Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jezykiobceeee

strasznie mi wypadaja wlosy podczas mycia

Polecane posty

Gość jezykiobceeee

i potem jak czesze po umyciu. ale wydaje mi sie ze odrastaja nowe po mam przy skorze duzo takich krotkich. czy mam powod do niepokoju?

Gość nie masz autorko
powodu do niepokoju, włosy w naturalny sposób wypadają podczas mycia, jak i czesania, one wcześniej już były "martwe", poruszasz je, tym samym cebulki się uwalniają, w zamian rosną nowe kudełki. Ja to mam problem (ze swojego się będziesz śmiała, bądź cieszyła), straciłam włosy na połowie głowy niemalże, taki okrągły plac, diagnoza - SPALONE PODCZAS ROZJAŚNIANIA W SALONIE KOSMETYCZNYM. Borykam się z tym od marca, a włosy jak nie odrastały, tak nie odrastają, kupa kasy leci, chodze ciągle w nakryciu głowy, a jestem ponoć ładną kobietą i na pewno młodą, mam 31 lat, to jest dopiero dramat.

Gość bo wlosow nie wolno czesac jak
sa mokre.wtedy najwiecej sie ich wyrywa

Gość nie masz autorko
do powyżej - czyli co, czesać jak wyschną? UŚMIAŁAM SIĘ SZCZERZE. Autorko, przed czasaniem wmasuj we włosy jakąś odżywkę, wtedy mniej zaszkodzisz włoskom, ale co ma wypaść i tak wypadnie.

Gość ja zawsze czesze jak wyschna i
nie nasmiewaj sie ze mnie debilko!to ze ty robisz inaczej nie znaczy ze jestes najmadrzejsza

Gość pewna ciocia dobra rada
bo masz twardą wode, mam to samo

Gość nie masz autorko
weź też pod uwagę że jest okres jesienny, to zapewne jest przyczyną, myślę, że nie tylko Ty zauważasz, że więcej włosków wypada, ale to normalne, lenimy sie jak zwierzęta hahaha, a dlaczego, to poczytaj w necie ;)

Gość az tak saplili ci wlosy
????????

smiej sie smiej ale taka prawda na mokro nie mozna czesac! i sama to wyprobowalam na sobie. jak czesalam na mokro szczotka pelna we wlosach rwaly sie jak szalone. musza troche przeschnac i dopiero czesac

Gość jezykiobceeee
ja ich nie czesze na mokro bo nie musze mam take wlosy ze jak wyschna takie nieuczesane to po wyschnieciu sa takie jakby byly rozczesane zero splatania. wypadaja mi przy myciu i potem jak juz schna i jak przejade reka po wlosach to tez wychodza