Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gizelda28

Powiedział że nie jestem dla niego kobietą

Polecane posty

Cześć. Niewiem co mam robić usłyszałam dzisiaj od męża w małej kłótni ,po jego nocnym wyjściu. Iż nie poszedłby nigdzie gdyby miał w domu kobietę a nie babochłopa. Nie uważam sie za brzydką kobietę. Mamy dwoje dziec 9 lt i 1,8msc. Córkę jeszcze karmię. Praktycznie wróciłam do wagi sprzed ciąży brakuje 2 kg. Ćwiczę codziennie po 40 min i naprawde staram sie dobrze wyglądać. Niewiem czy on szuka pretekstu do tego żeby się rozejść bo innego powodu nie widze. Zrobił ze mnie kure domową i mysli ze mu wszystko wolno. Obecnie nie mieszkamy w Polsce ija czekam na przyjecie do przedszkola mojej małej . Jak tylko dostanie miejsce od razu wracam do pracy. Tylko jak wytłumaczyć jego zachowanie ? Poradzcie coś bo już zgłupiałam.

wiesz, to co powiedzial do ciebie mąż było podłe! Próbuje na ciebie zwalic winę za własne wyskoki, pewnie znudziło mu się życie przykładnego męża i ojca, to go ogranicza, a on pewnie ganiałby teraz po dyskotekach z 20- letnimi dupeczkami :O niektorzy faceci mnie po prostu dobijają

Wiesz chyba masz rację . On ma 33 lata. Jakoś dziwnie o siebie zaczął dbać . Chodzi na siłownie i wogóle. Raczej nie ma jeszcze nikogo ale całkiem mozeliwe że sie na to zapowiada. Wiecie on nigdy nie wychodził mi w nocy. Tylko co teraz zrobić zeby sie to nie powtarzało?

Gość Edmunt Pipa
się zacofana polka dziwi, nie dba o siebie , po urodzeniu pewnie cycki spod spódnicy wystają to facet zapieprza na tę trzódkę a tu mu rozwora wciąż łeb suszy a to mnie pieść a to mi kup a mu penis nie dyga bo inną sobie za żonę wybrał a inną teraz w domu hoduje.

Gość pani czuszka
Edmunt wymiata

Te pipa już nick mówi sam za siebie hehe. Nawet mnie nie widziałeś także ch.j mozesz powiedzieć o moim wygladzie. Zreszta naucz sie najpierw posty czytać do konca a potem udzielaj.