Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zzzzaniepokojonaaaa

ZOŁZA. rATUNKU. MAMY PROBLEM.

Polecane posty

Gość Zzzzaniepokojonaaaa

Gryzę ściany, a do Niego nie napiszę. Doszło dzisiaj do mnie, że to ja wkłądam zdecydowanie więcej w ten związek. Przeczytałam książkę "Kobiety, które kochają za bardzo" i odniosłam wrażenie, że jest o mnie. Muszę prszystopować. Wiujemy się weekendami, podczas nich ja mieszkam u Niego. Kolacyjki robię, obiadki, jestem słodziudka, kochana, milutka. Sex bajeczny, przebieranki itd. Ale niewiele dostaję w zamian. Muszę chyba nauczyć się być badziej zołzą. Nie chcę manipulacji, ale też nie chcę dawać wszystkiego od siebie nie dostając prawie nic w zamian. Jak przetrwać i nie napisać?

Gość dfdfgtagtbg
Mnie sie zdaje ze trzeba z siebie dac za duzo, zeby w nastepnym zwiazku sie tego wystrzegac :) Ja tak dostalam po D, teraz sie nie dam:)

Gość Zzzzaniepokojonaaaa
Słodziutka*

Gość Zzzzaniepokojonaaaa
Słodziutka*

Gość Zzzzaniepokojonaaaa
Tez dostalam po dupie - po 6 latach. Ale i tak robie identycznie. Niestety.

Gość ...aaa
To przeczytaj jeszcze: Mężczyżni kochają zołzy:)

Gość xcvzxcdsfsdf
dokladnie, przeczytaj "dlaczego mezczyzni kochaja zolzy"

Gość Zzzzaniepokojonaaaa
Czytalam. Ja wlasnie jestem przeciwienstwem zolzy i postanowilam sie nawrocic. jestesmy razem kilka miesiecy - da sie Go jeszcze zreformowac? Aby to On zaczal sie starac?

Gość Zzzzaniepokojonaaaa
Up.

a moze to po prostu taki typ ? moze taki juz jest? ze imnaczej to okazuje albo jest len? moj jest dosc podobny. do tego egoista ale ma juz 32 lata i jak mam z niego zrobic nieegoiste? na ile sie da to sie da :P w kazdym razie czego Ci tak brakuje w tym zwiazku? a moze sama jestes egoistka bo wymagasz od niego robienia czegos co nie lezy w jego potrzebach bo juz taki jest po prostu? nie mozesz z nim po prostu powaznie porozmawiac, czego Ci brakuje w tym zwiazku i dlaczego sie zachowuje tak a nie inaczej?

a moj powiedzial ze zolzy by nie chcial bo by nie wytrzymal z taka nerwowo:P wiec chyba nie kazdemu sie przyda ta ksiazka