Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dcfsfsge

Czy ja jestem chora?za kazdym razem jak poznaje faceta

Polecane posty

Gość dcfsfsge

zaczynam myslec obsesyjnie o bylym(bylym zktorym bylam 3 miesiace tylko ponad dwa lata temu)chlopaku ktory mnie bardzo skrzywdzil umniejszal mi im byl zlym czlowiekiem ale strasznie go pokochalam,pierwsza milosc i jedyna jak nie mam nikogo jest ok ale jak poznaje..fajnego ladnego faceta to wraca...zaczynam o tamtym myslec plakac tesknic!! co to k**wa jest!nie mam ju sily...z reguly kobiety jak poznaja kogos zapominają a mi wraca.nie mowiac juz o seksie ktorego sprobuje zkims innym to juz mam wogole depresje na maksa

Gość dcfsfsge
myslec obsesyjnie o bylym(bylym zktorym bylam 3 miesiace tylko ponad dwa lata temu)chlopaku ktory mnie bardzo skrzywdzil umniejszal mi im byl zlym czlowiekiem ale strasznie go pokochalam,pierwsza milosc i jedyna jak nie mam nikogo jest ok ale jak poznaje..fajnego ladnego faceta to wraca...zaczynam o tamtym myslec plakac tesknic!! co to k**wa jest!nie mam ju sily...z reguly kobiety jak poznaja kogos zapominają a mi wraca.nie mowiac juz o seksie ktorego sprobuje zkims innym to juz mam wogole depresje na maksa

Gość dcfsfsge
myslec obsesyjnie o bylym(bylym zktorym bylam 3 miesiace tylko ponad dwa lata temu)chlopaku ktory mnie bardzo skrzywdzil umniejszal mi im byl zlym czlowiekiem ale strasznie go pokochalam,pierwsza milosc i jedyna jak nie mam nikogo jest ok ale jak poznaje..fajnego ladnego faceta to wraca...zaczynam o tamtym myslec plakac tesknic!! co to k**wa jest!nie mam ju sily...z reguly kobiety jak poznaja kogos zapominają a mi wraca.nie mowiac juz o seksie ktorego sprobuje zkims innym to juz mam wogole depresje na maksa

Gość dcfsfsge

Gość mam podobnie............
ciągle mysle o nim a bylismy ze soba tylko pól roku, facet jest miłościa mojego zycia a mnie nie chce :(

Gość mam dość tego gnoja
pojebane jakieś jesteście :( radzę udać się do psychologa bo na 500% coś z Wami nie tak!