Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Joana20

typowy dupek

Polecane posty

Gość Joana20

Hej! Mam pewien problem, podczas wakacji poznałam pewnego faceta, polubiliśmy się, spotykaliśmy się każdego dnia, on była dla mnie bardzo miły, czuły, interesował się mną, wiedziałam że jest to tylko 'wakacyjny romans' mimo to poczułam do niego coś więcej.. On dał mi swojego maila i obiecał, że się odezwie, i tak też się stało. Utrzymujemy kontakt do tej pory. Swietnie rozmawia nam sie jako znajomym, ale jak już wspomniałam ja czuję coś więcej, powiedziałam mu o tym. On stwierdził, że też bardzo mnie lubi ale że nie jest jeszcze gotowy na związek i miłość (nie chodzi tu chyba o kwestę wieku gdyż ma on 26 lat). Myąlę, że problem lezy w tym, że jest to typ kobieciarza, traktuje dziewczyny dość przedmiotowo, ceni sobie wolność i to chyba wlasnie dlatego nie chce się wiazać. wspomnial jednak kiedyś ze chcialby pewnego dnia być z kims w powaznym zwiazku, nawet zalozyc rodzine itd. Na to abym mogla z nim być nie ma już chyba szans, ale chcialabym jednak jakos uswiadoic mu (jako jego przyjaciolka) ze nie jest on pepkiem swiata, ze sie starzeje, a za jakis czas panny przestana za nim biegac, chcialabym aby traktowal mnie jako wartociowa, madrą dizewczyne a nie jak jedna ze swoich, przepraszam za wyrazenie, dz**ek. On uwaza ze jest panem, a wszystkie kobiety powinny robic to czego on żąda, kiedy się na to nie godze on się obraża. Co mam zrobic aby zaczał mnie szanować i załował tego że odtrącił moje uczucie? pomóżcie! (dodam jeszcze że jeśli ktoś oglądał może film 'Amerykańskie ciacho' to tego własnie faceta można porównać do bohatera filmu w 100% - to tak dla rozjasnienia jego charakteru ;) z gory dziekuje!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować