Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matteo___23

czy to była zdrada???

Polecane posty

Gość Matteo___23

Witajcie. Piszę tu, bo tutaj jest dużo kobiet, a właśnie kobiety chcę zapytać. Mam 23 lata, dziewczynę którą bardzo kocham, ona jest w moim wieku. Jesteśmy razem ponad 2 lata. W ubiegły weekend ona wyjechała do rodzinnego miasta, ja byłem na imprezie "halloweenowej". Tam dość dużo wypiłem, poznaliśmy grupę dziewczyn w tym jedną która widać od razu na mnie leciała, ja byłem miły i uprzejmy ale nie dawałem jej żadnych znaków. Mocno po północy poszedłem do WC, ona poszła za mną, niby do damskiej WC, ale stanęła i ze mną gadała, flirtowała, ocierała się, pociągnęła mnie do kabiny, całowała, ja byłem oszołomiony, chciałem jej przerwać, ale nie było nawet jak, wszystko działo się szybko. Ale dojdźmy do sedna - zrobiła mi loda. Chociaż właściwie nie do końca, bo za dużo wypiłem i powiedziałem jej po czasie że nic z tego. Trochę biję się z myślami, czy to była zdrada? ja jej w żaden sposób nie podrywałem, nie dawałem znaków, nie całowałem jej, to ona się ocierała, ona mnie pociągnęła do kabiny, ona mi odpięła rozporek, wszystko ona robiła, ja tylko biernie uczestniczyłem. I najważniejsze - nie było orgazmu z mojej strony. To chyba jest dla mnie na plus? Dodam że nigdy wcześniej nie zdradziłem swojej dziewczyny. Co sądzicie o tym?

Gość tak to była zdrada
zadaj sobie pytanie. Gdyby Twoja dziewczyna poszła na imprezę,zaczęła obciągać innemu(n nawet jeśli po czasie powiedziałby jej,że nic z tego bo za dużo wypił),całowała by go...Nie uznałbyś tego za zdradę? Sama nie wiem czy jesteś taki tępy czy to prowo

Gość kamiszek
oczywiście że była. chyba nie masz wątpliwości. jakby ktoś Twojej dzieczynie trzepnął minetkę a ona by pokazała cipkę i rozłozyła nogi ale nie miała orgazmu to co? nie byłaby to zdrada? :o

Gość Matteo___23
To jest w ogóle coś innego! Pytasz co by bylo gdyby moja dziewczyna obciągała, całowała, a ja nic takiego nie robiłem! Nie lizałem tej dziewczyny, nie całowałem jej!

Gość Matteo___23
kamiszek >> to też coś zupelnie innego. Dziewczyna musi mieć nastrój i kogoś kochać żeby rozłożyła nogi, więc wtedy tak - to byłaby zdrada. U facetów jest inaczej, u facetów kobieta może mu odpiąć rozporek a facet nie musi jej nawet lubić.

Gość tak to była zdrada
prowo jak nic

Gość Matteo___23
Nie rozumiecie że u faceta to jest inaczej niż u kobiety? Jakby kobiecie ktoś włożył rękę między nogi to byłaby oburzona, ale jak facetowi ktoś zaczyna masować penisa, to trudno powiedzieć żeby przestał. Poza tym u was to zjamuje dużo czasu i musicie być psychicznie nastawione, a u nas to może zrobić obca osoba i to bardzo szybko. Więc to tak jakby mnie np. pogłaskała po ręce, co to za róznica?

Gość powiedz o tym swojej kobiecie
panie cwany. Ona sama ci powie czy to była zdrada

Gość dsffffffffffffffffff
wyobraź sobie że są kobiety takie jak ty, które też nie mają skrupułów i które pozwalają, żeby facet np. podwinął im spódnice i zaczął je pieścić i to dla nich też nic nie znaczy. to na prawdę nie zależy od płci ale od nastawienia i podejścia do danej sprawy. są faceci, których brzydzi dotyk jakichś puszczalskich bab i chwała im za to.

Gość forwiczka 87
jaki tępy typ ,kopneła bym cie tam gdzie slonce nie dochodzi ,zrobiłęs swinstwo -od razu mogles ta dziewę odgonic a nie bierny byłęs fu! mam nadzieje,ze dziewczyna sie dowie i rzuci cie!

Gość co za ludzie!
ale z ciebie frajer i debil. No brak słów po prostu. Zostaw dziewczynę niech sobie kogoś normalnego znajdzie

Gość kamiszek
wiesz co? mam faceta i on nigdy nie zrobiłby czegoś takiego że ktoś inny niż ja go po kutasie głaszcze a on się uśmiecha. :o:o:o

Gość jkill
ale z ciebie idiota!!! oczwiscie ze ja zdradziles! dla ciebie zdrada byloby gdyby jakis obcy facet na imprezie wlozyl twojej pannie reke do majtek a co dopiero jej polizac!!! Trzepnij sie w łeb!

Gość nie odgrzewamy kotletów
Taki topik był już parę lat temu, dokładnie słowo w słowo to samo :O

zapomnij o tym co było !!!! o tym co sie tam stało ..nigdy sie nie przyznawaj .. skoro żałujesz wystarczy wyciągnij wnioski i tyle..:)

Gość domecki
jaka zdrada gość był pijany więc raczej połowiczna przyjemność

Gość wyluzuj stary
po pijaku, oral, bez konca, to nie zdrada

Gość ggggggghds
A gdyby ktoś Twojej dziewczynie zrobił minete, czy to zdrada?