Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salamandra_plamiasta

Życie po śmierci?

Polecane posty

Gość salamandra_plamiasta

Wierzycie w życie po śmierci? Jeśli tak jak sobie je wyobrażacie? Skoro tylu ludzi na świecie jakoś je sobie to może coś w tym jest? Wystarczy przeczytać choćby ten artykuł: http://strefatajemnic.onet.pl/duchy/ostatnia-podroz-duszy,1,3765003,artykul.html żeby zobaczyć ile jest teorii na temat. Chrześcijanie wierzą w niebo i piekło oraz sąd ostateczny, dla Muzułmanów raj jest pełen pereł, złota i innych różnorakich przyjemności, są też teorie które zakładają, że każdy po śmierci znajdzie się tam gdzie za życia sobie wymyślił. Jest jeszcze wiele innych koncepcji o życiu w zaświatach. A Wy jak uważacie?

mam nadzieje że po śmierci nie ma nic poza śmiercią... dzisiaj zmarł mój wujek... moze on da mi znak ze jest inaczej ale nie wydaje mi się żeby "tam" coś było...

Gość gienia_benia
a ja bym chciała, żeby potem coś było. Co mam umrzeć i tak po prostu przestać istnieć?

Gość dfgdfgdf
fajnie jakby cos bylo ale niestety nauka to obala. wiec korzystajcie z ycia puki je macie

Gość gienia_benia
No, ale jakby miało coś tam być to jakby to miało wyglądać według was? Nie macie takich wyobrażeń? Ja na przykład nie wierzę w jakieś piekło. Wszyscy bylibyśmy w tym samym miejscu, tylko co najwyżej, niektórym dłużej by zajęło dotarcie tam.