Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miss grey

studniowka w kozakach???

Polecane posty

Gość miss grey

hej, niedlugo studniowka a ja mam odwieczny problem... normalnie chodze tylko w spodniach ale tak sobie mysle ze moze chociaz raz wtedy wypada zalozyc kiecke i problem polega na tym ze jestem bardzo niska i chyba glupio wygladalabym w dlugiej sukience a z krotsza (mam na mysli dlugosc taka w kolano) problem jest inny bo mam grube niezgrabne lydki ktorych za nic w swiecie nie chcialabym pokazywac i stad moje pytanie... myslicie ze na studniowke moglabym zalozyc krotsza kiecke i jakies fajne wysokie kozaki?? zeby qrde tych nog nie pokazywac nooo;(

napisz na gg poznamy sie i pogadamy , a takze doradz E ! w sumei chlopak klasa maturalna 28573074

Gość miss grey
mhm... az taka zdesperowana nie jestem moze ktos jeszcze sie wypowie?

Gość miss grey
chyba nikt....

Gość to nie jest dobry pomysł
nie :o

Gość miss grey
nie zaprzeczam, ale moim problemem nie jest nuda tylko to o czym wczesniej napisalam zreszta zdziwilbys sie gdybys mnie poznal mlody czlowieku:P

głupio to będzie wyglądało to raz, a dwa że się zapocisz w tych kozakach! dobierz taką długość sukienki, żeby nogi wyglądały zgrabnie, a poza tym buty na dobrze dobranym obcasie wyszczuplą Ci nogi skoro sa one dla Ciebie problemem. ;)

Gość ynternet jes wszendzie
nie świruj! w dobrze dobranej kiecce długiej będziesz dobrze wyglądać! nawet, jeśli jesteś niska.

Studniowka w kozaczkach to wiocha... lepiej dluzsza sukienke i szpileczki

Gość miss grey
oooo dzieki za odzew;) co prawda dobiliscie mnie bo juz sama nie wiem teraz w czym pojde mam ochote wcale nie isc i to byloby jakies wyjscie

Gość ankakkk
Sukienka do kolan o linii A a do tego cieliste buty na słupku (wydłużą optycznie nogi) i będzie git :)

Gość miss grey
z tych wszystkich waszych propozycji najchetniej wskoczylabym w te lateksowe spodnie... echh ludzie wy chyba nie wiecie co to znaczy miec naprawde niezgrabne nogi

Gość ynternet jes wszendzie
dopasowana z wcięciem pod biustem, albo jeśli masz zgrabną figurę to wcięcie w talii (możesz jeszcze schudnąć jakby co)

Gość ankakkk
Wiecie ;) dlatego radzicie właśnie to ;)

to kup dłuższą kieckę która bardziej by zakrywała nogi, ale na miłość boską nie kozaki... ;)

Gość gipsiara
to założ sobie gips :D

nie zakładaj kozaków, będziesz wyglądać idiotycznie:o dobierz taką długość sukienki, żeby jakoś wyszczuplić łydki, do tego szpilki, przecież one same w sobie wyszczuplają nogę:)

Gość miss grey
nie ma mowy o kiecce do kolan zeby lydki bylo widac, nie ma po prostu takiej opcji, jedyna zatem dlugosc jaka mnie ratuje to maksymalna ale i tak sie w takiej wersji nie widze

Gość miss grey
ze obcas musi byc to wiadomo, zreszta zwykle chodze na obcasach bo w przeciwnym razie szuralabym dzinsami po ziemi ale sam obcas sprawy lydek nie zalatwi niestety

pierwsze słyszę, aby długa suknia źle wyglądała na niskiej osobie :O mam 163 cm w kapeluszu, jestem okrągła i ZAWSZE na wielkie wyjścia zakładam długa suknie :)

Gość miss grey
aaaa i jeszcze jedno... do Stalingrad: jakbym byla facetem nie mialabym takich problemow, to pewne, a Ty jakbys byl mna...

Gość miss grey
Ty masz 163 a ja 10cm mniej:P a to duza roznica