Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny81

Nie che mi sie życ

Polecane posty

Gość smutny81

Przed kilkoma godzinami wyprowadziła się ode mnie dziewczyna z która byłem 2 lata. Rzuciła mnie tak z dnia na dzień stwierdziła ze mnie już nie kocha. Jestem w Anglii zostałem sam w mieszkaniu mam takiego doła ze masakra co mam robić :(:(:(:

Gość bazatabaza
Witaj. Trudna sytuacja to prawda.Tak bywa w życiu,że inni mają swoje życiowe plany w których nie ma już nas.Jeśli nastąpiło to nagle to jesteś zszokowany.Być moze były zwiastuny odejścia dziewczyny... Teraz poszukaj pozytywnych ston tej sytuacji. W ramach terapii.Swoje odcierpisz, przezujesz sytuację i znów będzie dobrze.Za jakiś czas...

Nie jesteś sam. Mi sympatia otworzyła dzisiaj oczy, że nikim dla niej nie jestem i nie byłem, co najwyżej kolegą. I te same myśli mam.

Gość bazatabaza
Stalingrad sobie radzi...Już pije z kobietami ... Musicie opracować metody pocieszenia i je konsultować. Możecie wymyśleć coś nowego...lecz coś zrobić powinniscie.Użalanie sie jest babskie.

Ja miałem tak, że widziałem jak jej przechodzą uczucia do mnie(brak czułości,zero seksu, nawet całowania) no i pewnego dnia po sprzeczce powiedziała, ze chce odejść więc przyjąłem to na klate. Spakowałem rzeczy i pojechałem do siebie. Na początku było mi strasznie ciężko, ale jak emocje już opadły to wspominałem sobie jaka ona była i moja tęskonta przerodziła się w obrzydzenie do niej. Głowa do góry kolego, nie ma co płakać za k.....i.