Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

openminded

mieć partnera i mieć ochotę na więcej..

Polecane posty

on myśli tylko o sobie.. potrafię wstać w nocy i obciągać długo az dojdzie.. w ogole nawet jeśli wiem, ze nie będzie seksu umiem się domyślić ze ma na to ochotę (obciąganko tylko) czy on jest az tak głupi czy leniwy ze nie ma ochoty się odwzajemnic? głupie pytanie, wiem.. leniwy:) mam zmienic partnera:) DO DZIELA! AH WY JAK ZWYKLE OBIETNICE OBIETNICE!!! mam faceta i chodzę głodna :( masowanko chociaż:( jakie to przykre!!!!!!! jak zacznę się puszczać nazwie mnie szmatą:)

masz zlego partnera tzn. nieodpowiedniego dla Ciebie bo.....on nie zaspokaja Twoich potrzeb (mniejsza o to czy celowo czy przez lenistwo) - zastanow sie czy chcesz takiego zwiazku z ktorym bedziesz niezaspokojona seksualnie (nawet jesli na innych polach wszystko gra)? Seks jest jedna z najwaznijeszych relacji bo unikalna - wedle zasad wiekszosci tu jak sadze - jest to relacja wyjatkowo bo zarezerowana tylko dla jednej osoby (jeli mowimy o zwiazku) - wiec po co masz to rezerwowac dla odoby ktora tego wcale nie chce??? przemyl po prostu i odpowiedz sobie sama...

Gość ROR ale z ciebie menda
hej Mendo, to jak z naszym seksualnym spotkaniem? ja zaspokoję ciebie, a ty mnie. widzę, że masz kiepskiego partnera no to zapraszam do mnie, wyślę ci namiary na priva!

czolem cherlaku;-) jak taki kogut z ciebie to wyslij na forum - na priva do mnie to trza se zasluzyc o czym juz wczeniej cie informowalam;-) a ty znowu ze ja mam partnera ??? ostanio sugerowales seks lesbijski? poza tym - widze ze poza nazwami - to nie wiele wiesz w temacie - a ja mam bardzo wyrafinowne potrzeby ktorym sprostanie moze przerastac takich gawedziarzy nietrzymalkow jak ty;-))

Gość Tavvier
as