Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna w rozowej bluzce

pomozcie, o co chodzi?

Polecane posty

ostatnio, gdy gdy spedzalam wieczor z moim chlopakiem stala sie rzecz dziwna... a wiec tak, najpierw zaczelismy sie calowac i poczulam ze mu "stanal" wiec chcialam zejsc nizej i troche go popiescic a jemu wtedy nagle "opadl", glupio sie poczulam wiec przestalam i tyle. zaczelismy rozmawiac dlaczego tak sie stalo.... on mowi ze byl zdenerwowany tym ze zaraz musaial jechac do pracy... ale mi sie nie wydaje zeby z tego powodu tak sie stalo.... jak myslicie? ja cos zrobilam zle? czy to przez stres?

jeśli jeszcze się nie kochaliście to nie martw się - po prostu spanikował :) następnym razem na pewno będzie lepiej.

poznałam go tydzień temu na dyskotece. jest czarnoskóry i pochodzi z kamerunu. pałkę ma dużą, ale jak mu opadł to się zrobił sflaczały, jak dętka. co robić?

Gość lopae
pewnie śmierdziało ci z pyska i mu się odechciało

Gość Fafinette
a nie waliło ci spod pachy?

jak potrzepałam pałką mojego Azora to też mu się tak zrobiło

podszywom dziekuje, nie musicie mi pomagac. jestesmy ze soba 4 lata. to nie byl wiec pierwszy raz, ale pierwszy raz taka sytuacja nas spotkala:(

generalnie często mu opada gdy widzi mnie bez makijaszu

To mogło być spowodowane stresem,zmęczeniem. Bywa różnie,mogłaś nie peszyć się,tylko kontynuować akcję Lodzik,to chyba zawsze pomaga. Gdyby się to powtarzało,porozmawiajcie szczerze,czasem trzeba odwiedzić seksuologa-to normalne

Młoda Damo,na mnie to znakomita metoda mojej Małżonki. A zdradzę Ci,że przy naszych pierwszych kontaktach tak bardzo JEJ pragnąłem,a do tego miałem dużo osobistych kłopotów-i czasem oklapł. Za pierwszym razem usłyszałem tylko śmieszne pytanie:a nie pomyślisz o mnie źle?... ;-)

Gość Aleś jemu zaszkodziła
dziewczyna w rozowej bluzce-- hahahahaha

Robisz i igły widły... To nic strasznego. Poza tym może był tak napalony że zjechał się w spodnie jak tylko go dotknęłaś ;]

"poza tym co ja mialam robic z "miekkim"?" Jak to co? Postawić!

Bylo nie przestawac tylko possac to by stanal pewnie odrazu. Wy kobiety to lubicie tworzyc sztuczne problemy. Facet tez czlowiek, falstart sie zdarzy kazdemy raz na jakis czas.

Gość jaga baba
a myslicie ze to mile dotykac takiego flaka? ja tam sie jej nie dziwie ze nie chciala go ruszac. co to ku... ma byc, ona chce mu zrobic dobrze a on flaczeje. niezbyt mile