Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baska 81

chce sie na mnie zemścić?

Polecane posty

Gość baska 81

zerwalam z nim dwa lata temu i strasznie tego żałowałam. po jakim czasie zaczeliśmy sie luźno spotykać tylko na seks (taki był układ) aż poznałam faceta. W tym czasie miedzy nami kontakt sie urwał ale po jakimś czasie stwierdził że mnie kocha i chce ze mna być. ja wtedy byłam w związku wiec go olałam. po jakimś czasie zorientowałam sie że kocham go i nawet mu to powiedziałam ale on mnie wtedy olał. teraz znowu ze soba gazamy, ba nawet się spotykamy ale nie wiem o co chodzi. nie ma dla mnie zbyt wiele czasu i boje sie że się w nim zakocham poraz drugi a on zechce sie na mnie zemścić. nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć... zaufac mu?

Gość baska 81
ja sie go boje ze mnie skrzywdzi. byłabym z nim szczera ale obawiam sie odrzucenia.

On może się bać dokładnie tego, co Ty. w końcu oboje siebie w którymś tam momencie odrzuciliście.

Gość baska 81
antoineee - co mi radzisz? powinnam mu powiedzieć co czuję? sporo czasu minelo i wiele przykrości za nami... boję sie ze jak mu powiem co do niego czuje to usłysze "było mineło" a tego bym nie przezyla

Gość baska 81
z drugiej strony nie wiem czy on tego wszystkiego nie robi celowo bo sie dobrze domyśla co do niego czuję. moze to byc jakis odwet:(

Gość naserfajter
jak male dzieci... dorosnijcie... A potem dopiero bierzcie sie do roboty...