Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość conan cononowich

Czy mozna miec dziewczyne nie szukajac jej z powodu niesmialosci

Polecane posty

Gość conan cononowich

jestem tak niesmialy ze obawiam sie zaprosic gdzies dziewczyne

Gość tak. Nawet ślepej
kurze trafia się ziarno :classic_cool: ale szanse są raczej minimalne :classic_cool:

Udaj się na uczelnię gdzie sa same kobiety. Może Ci się poszczęści. Najlepiej idź do katolickiej szkoły z klasztorem :P

Gość conan cononowich
jestem 5 lat po studiach mialem takie plany, ale o juz historia

Gość no to nie masz szans
chyba że poszerzysz ilośc znajomych i życie towarzyskie albo randki online jak się wstydzisz zaprosić to i tak nie ma sensu. Więc idź może do psychiatry?

Gość gooraa
??

Gość Hrabia Anubis
musisz wziąć się za siebie i wcale się nieprzejmuj tym. Spróbuj się przełamać i zapisz się na jakiś kurs, wolontariat czy kręc się tam gdzie są ludzie. A przez ten czas pakuj, ucz się - ogólnie podnos swoje umiejętności a napewno z czasem cię dostrzegą.

Gość within templationn
>??

Gość znowu ty
moze natrafisz na jakas przebojową i smiala dziewczyne, ktora zrobi ten pierwszy krok :P podobno przeciwienstwa sie przyciagaja

Gość Tzookierek
Mozesz. W koncu Cie jakas odwazna zczai, poderwie, a po jakims czasie zerwie z toba z braku wrazen. Tak bylo ze mna i moim niesmialym exem. Nosilam spodnie, bo on sie nawet odezwac do ludzi nie umial. Byl slodki i kochany, ale nudny. Teraz mam takiego macho.

Gość Grechuta wymięka
'cuda się zdarzają' i cudaki też, np. Grechuta

Gość gooraaaaa
upup

Gość ty wlasnie ty
bedziesz moja dama

Gość Korozja:)
Wez sie chlopie ogarnij, poderwij jakas dziewke i juz. W koncu ktoras sie z toba umowi :)

Gość choco loko
posłuchaj chłopie, bo to co powiem to mądre jest. NIE MOZESZ tak robić. Prosze, postaraj się zrozumieć, że pożądać i być odrzucanym to rzecz mężczyny, więc odrzuconemu honor z głowy nie spadnie w takim wypadku. wiele razy widziałam faceta który mi się podobał, ale ja tradycyjnie czekam na 1 ruch, ponieważ w Polsce to nigdy nie wiadomo, czy temu facetowi podoba się gdy dziewczyna takowy wykonuje - och męzczyzni w tym kraju są tacy wymagający. Pierwszy ruch ze strony dziewczyny może autentycznie skreślić jej szanse u tego gościa, bo to takie "niekobiece" i można wyjsc na desperatke. nie wychylam się więc i czekam. Ale faceci tu mają też taki rpoblem, że sami nie podchodzą i ostatno np w pociągu jeden policjant młody i przystojy ciągle sie na mnie gapił i uśmiechał próbując mi bezgłośnie powiedzieć że mu się podobam. Nawet po godzinie puścił mi oko. i co z tego. Na tym się skonczyło że wysiadłąm na swojej stacji a on tylko odprowadził mnie wzrokiem i pociąg ruszył dalej... ech, faceci...

Gość ladnie napisane.........
przeznaczeni czesto sie mijaja i nawet nie widza tym

Gość czemu taki jest
swiat

Czy mozna miec dziewczyne nie szukajac jej Pewnie że można, wystarczy być przystojnym i bogatym, a same do ciebie przyjdą.

Gość alsikdsmsx
xcvcds