Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ASHADIEEYA

ISLAM...CO WY TAK NAPRAWDE O NIM WIECIE...

Polecane posty

Gość ASHADIEEYA

tak sie zastanawiam od dluzszego czasu co tak naprawde polacy wiedza na temat islamu...poza tym ze muzulmanie to mordercy...i bija zony ...i obcinaja siusiaki chlopcom.... czy jest jakas mezatka na forum.....ktora przeszla na islam...i ma wspanialego meza....i zycie jak w raju.... a co na to twoja rodzina....ze zmienilas wiare.... dlaczego ludzie opowiadaja bzdury o muzulmanach....nie maja na to zadnych dowodow....

ja jestem raz jestem po iransistce, dawa mam meza z iranu, na islam przeszłam tylko formalnie, a co cie inresuje konkretnie??

Gość ASHADIEEYA
od kiedy na wakacjach w egipcie zostala zerznieta przez stado arabow w turbanach i chpapalam ich dzidy bardzo zainteresowalam sie ta kulturom wshodu

Gość ASHADIEEYA
przedewszystkim czy cie maz bije.... i czy jestes jego sluzaca.... ile masz dzieci... jest muzulmaninem..? praktykujacym.... co na to twoja rodzina...

Gość ASHADIEEYA
to powyzsze to nie ja

Gość ASHADIEEYA
to jest niesamowite...jacy ludzie sa okropni...przez takie wypowiedzi odrazu wiadomo...ze n ie maja zadnego pojecia...o muzulmanach...co wiecej.....nie szanuja nawet wlasnej religi...wstydzcie sie...szatan was opetal

heee maz mnie nie bije, jest lekarzem, niemamy narazie dzieci, mieszkalam u niego w kraju 2 lata, ni e jest praktykujacy, jego rodzina tak i sa cudownymi ludzmi. czasem jak mnie wkuzy to chcialabm zeby był praktykujacy, pozatym jest cudowni e juz tyle lat.

moj maz fakt lubi miec wszystko poprasowane o i przygotowane:) czysto i podany obiadzik slicznie i smacznie al e ja od kad ni e pracuje mog e soi e na to pozwlic, al e sam z siebi e tez wiee robi,zmywa , sprzata

Gość ASHADIEEYA
a jak z seksem czy jest w tej kwesti taki no wiesz tylko klasycznie czy tez lubi sie zabawic??? bo ja bym nie chciala takiej cieplej kluchy a takie na ten przyklad pejcze to chyba byloby nie halo z jego islamem. i czy faktycznie po sraniu sie nie podcieraja tylko myja dupe pod kranem?

Gość ASHADIEEYA
to natemat seksu to tez nieja...

Gość ASHADIEEYA
ej ale z ciebie tluman...jak juz sie pod kogos podszywasz to bys przynajmniej glupot nie pisala/pisal a jak jestes taka madra to powiedz ile jest odmian muzulmanow ...i co ich rozni

sexik - full zachamowan nie ma:) wieksze ja:) myja dupy po sreniu, maja taki e krany przy kiblach, al e to nie jest zle pod warunkiem ze jest papier w kloipie:) bo oni myj a bez papieru:) w europie nomalny klop mamy.zalezy od chłopaka jaki sex preferuje i co ma do tego islam/

Gość ASHADIEEYA
Lubie jak arab mnie zapina w okreznice po wyproznieniu wtedy sie zuje spelniona

Gość nato wyglada ze jednak polacy
nie maja pojecia o kulturze...o muzulmanach tez

Gość Focus michał,focus do cholery
To pokojowa i tolerancyjna religia ,niestety mimo dżi-ch-adu (co w wolnym tłumaczeniu znaczy -"tak długo będziemy ich kochać aż nas pokochają" ewentulnie "love-bomber";)na świecie nadal żyje więcej nie-muzłumanów stąd problemy...Przeprowadzono kiedyś słynny eksperyment "Abu-Zabi"zamknięto razem Chrześcijanina ,Buddyste i Muzłumanina -bardzo szybko okazało się że Buddysta pobił Muzłumanina ,wykręcił murękę i zabronił czytać koran ,Chrześcijanin zaś bez przerwy rzucał w Muslima kamieniami ,palił jego kukły sporządzone z papier mache i w wogóle dręczył psychicznie ...To obrazuje poziom zdziczenia Zachodu i Dalekiego Wschodu wobec Bliskiego ...;) Co prawda w Hadisach napisane jest że prorok Mahomet własnoręcznie zamordował jednego dnia kilkuset ludzi ,ale przeca z Jezusa i Buddy też były niezłe urwipołcie...(po za tym każdy może mieć gorszy dzień...) Zresztą religia to tylko określony system ,debilne jest postawa ktra abstrahuje od konkretnych ludzi i przypadków,idiotyczna jest jednakowoz poprawnosc polityczna ktora zakazuje rzetelnej analizy zjawiska,łysina i okularki nie robią z ciebie medrca michałku (jak się zdaje i tak jesteś tylko kukłą bez własnego zdania zaś ekstremum twoich możliwosci jest postawa-"jest heca no to sru;)"...Czy muzłumanie są zli jako masa? bzdura !czy to znaczy że nie możemy rozmawiać nad tym co złe i co "przypadkiem" ma od długiego czasu ma z islamem związek ? Oczywiście lepiej z antypodów swojej mudrości twierdzić ż przekonaniem co było przed wielkim wybuchem,tropić w oparach swojej wyobraźżni integralnych plejboji itp ;))oraz określać rzeczy nad którym rozmawiać "nie wypada" pytanie dlaczego nie wypada ? bo co? Każdy system który zakłada absolutny monopol na "jedyną prawdę" każdy,nie chodzi tylko o Islam(lewacy,faszyści sfrustrowani taksówkarze i ich korporacje;)niwudani naczelni dzienikarze;)itp,...który dopuszcza stosowanie przemocy ,powinien być analizowany i bacznie obserwowany,to obowiązek państw które przynajmniej na papierze zakładają laickość i tolerancje wobec róznych światopoglądów.

Gość nareszcie ktos cos madrego
napisal