Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natali28

jednorazowe plamienie

Polecane posty

Gość Natali28

Dziewczyny mam do Was pytanie. W dniu dzisiejszym powinnam pojawic sie miesiaczka (jak narazie cisza :)) mam obolałe piersi, wydety brzuszek czyli normalne objawy przed miesiaczka niestety martwi mnie jedna sytuacja. Kilka dni temu oddajac mocz zauwazylam plamienie (blado-czerwone) pierwsza moja myśl ze "przyspieszony okres" o dziwo bylo to jednorazowe!! Nastepnego dnia po stosunku (bez zabezpieczenia) wydzielina (nasienie) wypływająca miała kolor jasno-brazowy a teraz nadal nic... Proszę o poradę.

Gość Natali28
Dodam jeszcze ze od 3 miesiecy staramy sie z mezem o dzidziusia jak narazie bez rezultatu ale czy powyzsze objawy moga sugerowac poczatki...???? :)

Gość Natali28
Jezeli tak to super!! Poprzednie terminy spodziewanej miesiaczki byly dosc ruchome dlatego teraz z wielkim optymizmem podchodze do spoznien. :)

Gość terda
wg mnie to przedwstępny objaw miesiączki

Gość gaga loaa
ja właśnie też mam plamienia, tzn bardziej brązowe... wczoraj się pojawiło delikatnie, dzisiaj jest troszkę więcej... również staram się o dzidziusia... do okresu mam jeszcze ponad tydzień... więc nie wiem co się dzieje... :/

Gość Natali28
Napisałabym "miło że ktoś inny podziela moje zmartwienia" ale w tym przypadku chyba nie ma sie z czego cieszyc. Porady plisss...