Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zła jak nie wiem

Nie działa mi przeglądarka GOOGLE a muszę zrobić pracę na historię. POMOCY

Polecane posty

Gość zła jak nie wiem

hej muszę zrobić pracę na historię a nie mogę nic szukac w google ;/ Moż emi ktoś pomóc ? To są tematy... 1. Jaką rolę w średniowieczu odgrywał kościół? 2. Osiągnięcia cywilizacyjne baroku 3. Osiągnięcia cywilizacyjne renesansu 4. Przyczyny i skutki odkryc geograficznych. Podaj przykłady odkryc i ich autorów. MUszę wybrac z tych tematów 2 bardzo proszę o pomoc

Gość nie wierze co za ludzie
nie wierze w to co czytam: - nie działa mi google a musze zrobić prace na historie - a książek kurwa nie masz? chodzisz w ogóle do szkoły czy z googla się edukujesz? pojebane społeczeństwo neostrady, a jeszcze kilka lat temu było normalnie

Gość zielony traktor
ODPOWIADAM: 1. małą, 2. skarpetki, 3. majtki, 4. przyczyny: brak miodu i smalcu, skutki: odkrycie miodu i smalcu

Gość zła jak nie wiem
ty z 10:54 - spierdalaj kutasie w dupe jebany

Gość zła jak nie wiem
do tego z 10:56, dzięki za pomoc

Teraz możecie się podszywać. Moja wypowiedz była tylko pierwsza. Tak własnie tak nie mam książek bo wszystkie sprzedałam. Mam tylko ściągi w których nic nie ma na żaden temat.

Gość Dziecko drogie
nie chodzi o to, że TY masz mieć książki, chodzi o to, że są biblioteki, gdzie możesz sobie wypożyczyć/skorzystać na miejscu!!! Boże, widzisz i nie grzmisz... a oprócz googla są jeszcze inne WYSZUKIWARKI, tak swoją drogą... (przeglądarki-to np IE czy Opera)

:) ciekawe czy wy byście szukali w książkach :) i to jeszcze w bibliotece ha_ ! :D na pewno... :D Na szczęscie mi już google działa :D więc dzięki :D

Gość Dziecko drogie
Widać jeszcze jestem starej daty, bo szukałabym w książkach :/

kościoł w średniowieczu odgrywał bardzo dużą role średniowiecze to epoka teocentryczna można tak rzecz papieże mieli uprzywilejowaną pozycje słynny spór Cannossa o tym napisz między innymi

Osiągnięcia renesansu to ; Da vinci jego słynne obrazy pieta . Michał Anioł jego rzeżby powstają nowe budowle np w Zamościu poszerza się szkoc horyzontalny myslicieli bona sforza itd itd ;)