Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalalalalal123

DZIEWCZYNY !!! CZY MOZLIWE JEST TO ZE MOGLAM ZAJSC W CIAZE?

Polecane posty

Gość lalalalalalalal123

witam, 2 tygodnie temu odstawilam tabletki antykoncepcyjne, co prawda zostaly mi 3 do konca ale moj organizm nie byl w stanie ich juz przyjmowac. stwierdzilismy z nazeczonym ze nie bedziemy sie teraz zabezpieczac. powiedzcie mi kochane czy np jesli kochalam sie z nim wczoraj to mozliwe jest to ze moge zostac mama? a jesli nie to kiedy moge zajsc w ciaze?

Gość starkkim
wszystko mozliwe

Gość echhhhhhhhhhhhhhhh
skoro uprawiasz seks to JEST MOZLIWE ze zajdziesz w ciaze :O

Gość lwkaaam
ale debilne te mlode dupy... co wy macie w glowie...zawsze kiedy odstawia sie antykoncepcje isnieje prawdopodopodobienstwo zajsci w ciaze. co ci tu maja powiedziec na forum ????? ja się walisz i gosc sie zlewa do ciebie to chyba logiczne ? he heh heh

Gość lalalalalalalal123
myslalam ze jak mam 25 lat to juz mloda nie jestem ale miloooooo mi to slyszec :) .... pytam sie tylko z tego powodu ze duzo moich znajomych mowilo mi ze watpia ze to jest mozliwe..

Gość to chyba oczywiste
skoro od dwóch tygodni nie bierzesz tabsów no to chyba nic dziwnego jeśli dochodzi do owulacji, prawda ? pytanie kiedy uprawiałaś seks

Gość to chyba oczywiste
.....doczytałam dwa tygodnie po odstawieniu tabsów....idealnie się wpasowałaś w dni płodne, ale to chyba powinnaś wiedzieć, prawda ? owulacja w zależności od kobiety i długości jej cykli może wystąpić gdzieś między 10-14 dniem gratulacje

Owszem owulacja występuje między 10 - 14 dniem ale KOŃCA cyklu kretynko więc jeśli się nie znasz to nie pier.dol głupot:O Owszem gdyby ona miała 28 dniowe cykle to owulacja i tak wypada po 14 dniach ale równie dobrze może mieć 35 dniowe i owulacja wcale nie wypadnie 14 dnia a 21, a poza tym po tabletkach anty różnie bywa i na pewno tutaj obliczeń stosować nie można.

Gość lalalalalalalal123
nie zycze sobie kochana zebys do mnie per kretynko mowila :) czy a wszystkich forach kobiety sa takie straszne. o mamooooooo

Gość lalalalalalalal123
ojej przepraszam, jakos tak przeczytalam to na opak. jestem strasznie przewrazliwiona bo dziewczyny na forach sa strasznie nieuprzejme