Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qlka quleczka

Zaświadczenie o byciu studentem, a kredyt studencki.........

Polecane posty

Gość qlka quleczka

czy to zaświadczenie dla banku różni się jakkolwiek od zwykłego zaświadczenia z uczelnie, że jestem studentką? zaraz ide do dziekanatu, ale znając te baby znajdą jakiś problem. wie ktoś coś na ten temat?

Gość WRÓŻKASAMANTA
ja wiem, ale nie za darmo

Różni się. Powiedz, że potrzebujesz zaświadczenie do kredytu studenckiego, one będą wiedziały o co chodzi.

Gość djshdjahsdadaaaaaaaa
nie rozumiem. "czy to zaświadczenie dla banku różni się jakkolwiek od zwykłego zaświadczenia z uczelnie" nie rozumiem. pisz wyraznie. przeciez to własnie dziekanat wydaje ci takie zaswiadczenie bo niby kto inny.

Zwykłe zaświadczenie z uczelni zawiera tylko ogóle informacje, że jest się studentem. Takie do kredytu zawiera wiele informacji, np., że okresem zaliczeniowym jest semestr/rok, że ostatnio rok studiów trwa jeden/dwa semestry itd.

Gość qlka quleczka
dzięki Perwersja :) a wydadzą mi go od ręki?

Gość qlka quleczka
wiem, że dziekanat, ale pytam bo nie wiem czy bank życzy sobie właśnie takiego specjalnego zaświadczenia czy zwykłego :P

Myślę, że to już zależy od humoru Pań w dziekanacie ;) i od tego ile mają akurat pracy. U mnie Pani zawsze wydawała od ręki, miała przygotowany szablon i tylko zmieniała dane studenta i zaznaczała co trzeba, ale to był mały wydział, Pani bardzo miła, więc nigdy nie robiła problemów ;)

Gość qlka quleczka
szkoda, że u mnie nie są miłe :o a nie będą robiły problemów o to, że płace za semsestr ratami?

Jeśli uczelnia dopuszcza taką możliwość to nie sądzę, żeby to był jakiś problem. :)

Gość qlka quleczka
dzięki za info :) pozdrawiam