Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja wiem że to chamskie

ale zobaczcie to

Polecane posty

http://www.pudelek.pl/artykul/28340/czyje_to_majty_foto/ gardzę sobą że wchodze na takie strony no ale trudno wg was pupa i nogi tej dziewczyny są ładne? bo ja mam na punkcie swoich kompleksy że za chude i nie wiem jakie lepsze by były, czy moje czy takie jak ta laska majtki pomijam

żal mi tej laski, ale musze przyznac że czuję się dowartościowana na poczatku myślałam że to o gołotę chodzi :D tylko cos za ciemne te nogi były i cellulit widoczny

Gość virginia pospolita
brrrrrrr

Gość echhhhhhhhhhhhhhhh
i zaraz sie odezwą tabuny modelek, a co druga z was siedzi na jakims topiku z dita :O!

Gość lubię swoją pracę
jak dla mnie normalne nogi i normalny tyłek. Tylko, że majtasy fatalne. Każdy by głupio w takich wyglądał.

Początkowo myślałam, że to facet. Kazadi nie jest gruba ale bieliznę ma totalnie niedobraną.

a właśnie teraz wszystkim grubszym laskom mówi się że są ideałem, że włąsnie taka powinna byc kobieta a nie te chudziny na wybiegach a to jest dyskryminacja osób takich jak ja, bo ja nie mam zamiaru na siłę się tuczyć tylko dlatego że jakieś babki maja kompleksy dlatego że sa grube

Gość lubię swoją pracę
bo jest jakaś tendencja do wpadania w skrajności. teraz jest moda na dyskryminowanie chudzielców na rzecz osób z nadwagą. kazadi chudzielcem nie jest. Na moje oko mogłaby trochę zrzucić, ale z drugiej strony, jakaś tłusta też nie jest. Mieści się w normie. a "w normie" jest miejsce dla różnych sylwetek. inne majty, zdjąć podkolanówki i dać choćby tenisówki zamiast trampek i od razy wyglądałaby sto razy lepiej.

Gość lubię swoją pracę
gffgddf - fajne te pupy, tylko, że niewiele takich w normalnym życiu :) zresztą trzeba by kazadi poprosić o zdjęcie majtasów, żeby w ogóle oceniać jej tyłek :D

http://delicje.blox.pl/resource/pupa.jpg co to kurwa jest?! jakby nie można było uznawać wszystkich i chudszych i grubszych i teraz grubsi i puszyści naprawdę przykre rzeczy potrafią powiedzieć, ale im nic zripostować nie można bo się wyjdzie na nietolerancyjną i wredną

Gość haneczka w kłopocie
taka bogata a ma taką dupę..ja jestem biedna a pupę mam sexy

no ale tez pozowane zdjęcia a rzeczywistość to trochę co innego większość kobiet chodząc raczej się tak nie wypina bo wyglądały by jak kaczki