Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gooosia555

wkurzaja mnie ludzie na studiach

Polecane posty

Gość gooosia555

za nadto ambitni! tez takich macie? wszystko wykute na blache na kazde cwicenia, a jak Ty nie umiesz to jest poblazliwy usmiech. Bo jak niby mozna czegos nie wiedziec albo sie nie nauczyc? Przeciez jak bedzie pytac?! katastrofa! mam ich dosc!

Normalka, ja wyłożyłam na to chooja i 2 lata przebimbałam i nawet miałam stypendium, a te cioty sie uczyly i mialy na koniec z niektorych przedmiotow 3-3,5 :classic_cool:

Gość a kiedy tak realnie mozecie
a co studiujesz?

Do tego chyba większość studentów to półgłówki nie mający nic do powiedzenia...

A ja uważam, że warto mieć kogoś takiego za przyjaciela. Ma wszystkie notatki :P

A najlepsi sa Ci, co sa zawsze wykuci a sie nie zglaszaja na zajeciach, ja rzadko kiedy coś przeczytam od deski do deski. Jak mam np 3 pozycje do przeczytania to czytam jedna, bo mi sie nie chce reszty i na wiekszosci zajeć mam + za aktywność :P

Gość gooosia555
medycynę

Medycyne Bo biol-chemy to sa kujony. Pamiętam, że w liceum biol-chemiczne klasy zawsze miały najlepsze średnie.

No kurrwa :o Co jak co, ale niedouczony student medycyny powinien być piętnowany nie tylko uśmieszkami :o

Gość no a ja bym dała 19
ale w sumie student medycyny też człowiek i może nie umieć?

a potem jak lekarz zaszyje w tobie chuste, to będzie ci się tłumaczył, że akurat na te zajęcia się nie nauczył? :o

No, ja też pamiętam te wstrętne kujoniszcza:o Wiecie, tu nie chodzi o to, że ja krytykuję ludzi, za to, że się uczą, ale za to, że TYLKO to robią, a na dodatek nic z tego nie rozumieją:) I krytycznym okiem patrzą na imprezowiczów:o

nie, najbardziej wkurwiajacy sa Ci, którzy sa obkuci na blache ale za kazdym razem,przed kołem , egzaminem wieeeelka panika, ze nic nie umieja i Ci , co dostaną np. 4,0i idą sie ciąc:P

Gość gooosia555
Wiedziałam co napisać... :D Podszyłam się pod autorkę wątku, bo chciałam sprawdzić waszą reakcję, a tu oburzenie, naiwność :D

Gość gooosia555
Szkoda, że dzisiaj nie jest 1 kwietnia...