Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aichaoao

Testy owulacyjne

Polecane posty

Gość Aichaoao

Dziewczyny czy stosowałyście testy owulacyjne i czy w jakimś stopniu pomagają w zajściu w ciąże.. ???

Gość Aichaoao
a można wiedziec jak długo musiałaś je stosować?

Postanowiłam z męzem że chcemy dzidziusia. Nie bylismy juz najmłodsi. Miałam spirale. Lekarz mi ja wyjął i zaczęlismy z mezem starania o dzidzię. Nie umiałm stwierdzic kiedy mam owulację. Więc zakpupiłam te testy. Stosowałam dwa cykle i wychodziło ze nie mam owulacji wogóle. Ginekolog przy nastepnym cyklu zrobił mi badania w trakcie kiedy powinna byc owulacja. Wyszło ze jej faktycznie nie ma. Dostałam leki i nadal uzywałam testów owulacyjnych no i zaszłam w ciąże. Starania łącznie trwały 7 miesięcy.

Gość Aichaoao
Troszku musiałaś wyczekać swoje, ale widać że warto było, to bardzo pocieszające :)

Gość Aichaoao
czy są jeszcze osoby tutaj które miały doczynienia z testami...?

Gość Atomówka79
Ja używaam,owulację chyba faktycznie wykrywają bo pokazują dwie grube krechy gdzieś w połowie cyklu ale zajść w ciążę mi nie pomogły.Robiłam dwa razy dziennie ,żeby nie przeoczyć.Ale może ktoś miał więcej szczęścia...

Gość Aichaoao
Atomówka przykre...a długo starasz się o dzidzie?

Gość Atomówka79
Z testami 4 mieiące ale póki co nic sie nie dzieje.Daje sobie jeszcze czas ale nie wiem jak długo.może do końca roku.Testy daja tylko większe szanse na dzidzię ale ciąży nie gwarantują niestety...

Gość Aichaoao
Atomówka w takim razie bardzo mocno kibicuje ci zeby ci sie udało, nie wiem jak Ty ale ja pewnie bede ciezszym przypadkiem od ciebie bo ja mam tylko jeden jajnik i jestem na etapie leczenia i zbijania prolaktyny, a Ty przechodziłas jakies badania ?

Gość Aichaoao
? ? ?