Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skończona

Mam 15 lat i jestem w ciąży!

Polecane posty

Gość Skończona

Chyba sie zabije. Kochałam sie z moim 17 letnim chłopakiem. Zabezpieczyliśmy się i wgl. wiec niby sie miałam sie czego obawiac. Ale od jakiegoś czasu źle sie czułam, wiec powiedziałam o tym mojej siostrze. Od razu poszła do apteki i kupiła test. I wyszło że jestem w ciąży! Boże! Co mam robić? Kazałam siostrze przysiąc ze nie powie mamie. Chcue umrzec całe zycie mi sie wali!!!!!!!!!!

Gratuluje półgłówku. Trzeba było jeszcze sie w podstawówce seksić! I co teraz? Teraz płać swoją głupotą.

Gość Skończona
Pieprzcie sie wszyscy! Kazdy ma prawo do błędu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wy jesteście idealni??!!

No jeśli to nie prowo to Ci współczuję . I to jeszcze w gimnazjum .. :O :O Ale uwierz mi da się to wszystko pogodzić .. Z resztą wybacz , ale konsekwencje musisz ponieść . Powiedz mamie .

Gość Skończona
Tofu, planuje sie zabic, a co?????!!!!!!!!! Nie moge powiedziec mamie! Ona chodzi do kościoła 10 razy w tygodniu, nie uznaje niczego co jest fajne a moja siostre urodziłą w wieku 30 lat bo uważa że to jest odpowiedni wiek na zakładanie rodziny! Boze, nie mam po co zyc!

Virgin - pólgłówkiem jesteś Ty !! Wiocha na całego , żeby wstawiać takie foty .. jeszcze nie swoje ! To jest dopiero debilizm . Lecz kompleksy daleej 🖐️

Gość a swojemu
chłopakowi powiedziałaś? niech on się postara powiadomić Twoich rodziców i swoich.. w końcu jest starszy..

Gość Skończona
chłopakowi? on tego nie zrozumie, jest jeszcze taki nieodpowiedzilny! jesteśmy razem 2 lata i kochamy sie ale on nie zrobumie!!!!!!!!!

A co na to chłopaak ? Ja Ci mówie to nie jest jeszcze tak strasznie , w zasadzie 16 lat na macierzyństwo to za mało .. ale myślę , że dałabyś radę .

Zrób test drugi raz jeśli dalej będzie to że jesteś w ciąży, to samobójstwo napewno nie jest dobrym pomysłem. Lepiej poddać się aborcji. A na drugi raz to kup sobie lepiej dldo i myśl głową nie cipką!

Gość a swojemu
ale on przecież musi o tym wiedzieć.. on musi się poczuć do odpowiedzialności. przecież chyba wiedział jakie mogą być konsekwencje uprawiania seksu..

Gość jołjołjoł
to skoro wiedziałaś,że nieodpowiedzialny to po co szłaś z nim do łóżka :O

Gość jołjołjoł
Virgin-radzę wziąć rozpęd i pierdolnąć się główką w ścianę:D

Gość Skończona
virgin, to samobójstwo to był sarkazm! ale i tak nie powiem nikomu! i jestem w ciąży! mam taki dziwnie twardy brzuch! nigdy takiego nie miałam! to przez to dziecko!

Gość liptona20
Usuń ciąże. Wejdź na stronę women on web.org. O ile to nie prowokacja i o ile nie dalej niż 3 miesiąc.

Kochacie się, a Ty mu nie chcesz o tym powiedzieć?? Jeśli Cię kocha, to Ci pomoże. Powiedz mu o tym. Przecież to ojciec!

Gość oj dziewczynko
Trzeba było myśleć o tym wcześniej, brac tabletki antykoncepcyjne, kondony nie zawsze sa dobre... teraz musisz powiedzieć swojej mammie bo i tak dowie się wszystkiego jak Ci zacznie rosnąć brzuszek, wpółczuję Ci ale takie jest zycie

Gość a swojemu
bądź rozsądna. powiedz mu.

Gość Skończona
jołjołjoł on jest nieodpowiedzialny ale nie w tym sensie. jest jeszcze młody, lubi sie bawić! ja też ale juz nie moge przez to dziecko! nie chce go! przeciez ja chce isc na studia! a teraz nie moge! pewnie zostane jakąś kasjerką i bede zarabiac 1200 zł miesiecznie, co nie pozwoli mi zapewnic godnego życia mojej rodzinie!!!!!!!!!!!!!

Gość jołjołjoł
no,ale przecież mieliście pojęcie co może wyniknąć z seksu,to teraz trzeba być odpowiedzialnym; mama może swoje powie,ale na pewno Ci pomoże; a jego rodzice są spoko?

chłopak też jest odpowiedzialny za ciążę i powinien Ci pomóc.Powiedz mamie.Jest przecież jeszcze za Ciebie odpowiedzialna i powinna wiedzieć. Poza tym ,to nie koniec świata,uwierz.Utrudniłaś i skomplikowałaś sobie życie,ale nie ty pierwsza i nie ostatnia.Jeszcze wszystko się ułoży .Trudno Ci teraz i później też będzie trudno,ale dasz radę. Trzymam za Ciebie kciuki.

Gość a swojemu
przecież jak będziesz szła na studia to będziesz już miała 3letnie dziecko..... żłobki są. rodzice pomogą, Twój facet też pomoże. przecież to WASZE dziecko.

Możesz iść na studia! Nie przesadzaj. Dziecko będzie już w takim wieku, że możesz posłać je do przedszkola.

Gość Skończona
jołjołjoł jego rodzice są 10000 razy bardziej wyluzowani od moich wiec gdybym sie kiedyś odważyła komus powiedziec, to przyjeliby to zapewnie lepiej od moich ;| a co do Mateusza, mojego chłopaka, to nie wiem czy zrozumie! a co jeśli bedzie na mnie wściekły ??????????????????/ CO MAM ROBIĆ

Nie przesadzaj. Możesz chodzić do szkoły, tylko troche przed i po porodzie Cie nie bd. Matka napewno pomoże Ci przy dziecku. Skończysz szkołe i dasz rade. I powiedz mamie. Im szybciej tym lepiej. Wogóle musisz iść do lekarza.