Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szpileczka89

Mooj chłopak trzyma nadal zdjęcia swojej eks

Polecane posty

Gość Szpileczka89

Cześć mam pewien problem :( Jestem ze swoim chłopakiem powiedzmy szczęsliwa ale denerwuje mnie fakt że w jego laptopie trzyma zdjęcia swojej byłej, dodam malo urodziwej :( niby to są zdjęcia z 2 lat ale wiele raz prosiłam go aby usunął te zdjęcia bo nie widze sensu aby je trzymał i usuwa a dzisiaj rano chciałam zobaczyć zdjęcia ze ślubu jego brata a tam dalej są zdjecie jego byłej, nie wiem co robić jest mi cholernie przykro :(

Gość zakwasy na mozgu
zrob to samo- wez zdjecia swojego bylego to wtedy zoabczy jak to jest fajnie

Gość Ja też mam zdjecia wszystkich
moich eksów do dziś, przecież to część mojej przeszłości. Dlaczego miałabym je wyrzucać?

Gość Szpileczka89
Ale ja nie mam nic przeciwko temu że ma zdjęcia ze swoimi znajomymi tym co sie działo ... ale on trzyma zdjęcia jej samej ... albo jak się całują ...

Gość kokoszanelllka
dorośnij

Gość Beatkowiec
I co wielkiego, ja mam moją ex zgrane na płytę

Gość gggoollsd
teksty takie jak" dorosnij" nie sa na miejscu,ja sama nie trzymam zdjec bylych,bo po co?widocznie facet zywi jakies male uczucia do niej,inaczej by je wykasowal,taka prawda i nie pierdolcie tutaj ze jest inaczej

Gość szczesliwa od dzis
moj byly tez trzymal zdjecia,wierzsze itp.swojej bylej,okazalo sie ze on nadal w niej zakochany byl,,a ja glupia idiotka myslalam ze byla to przeszlosc,akurat

Gość Beatkowiec
Ja trzymam bo mam do niej sentyment mimo że była zołza.

Gość ggggggggggggggggggo
Własnie ze teksty typu "dorosnij" sa na miejscu, bo zachowujesz sie jak gówniara. Ja tez trzymam zdjecia moich eksów, bo to kawał mojej przeszłosci. Nie czuje nic juz do nich, nie chciałabym z zadnym z nich znowu być, ale nie pozbyłabym się tych zdjęć, gdyby mój obecny zakompleksiony chłopak miał z tym problem.

Gość rozumiem cie doskonale
mój ma od byłej nawet takie wyzywajace :( ona bylo jego pierwsza miloscia... tez mam zal ale co zrobić.. on nawet nie wie ze ja wiem.. :(

Dziękuje dziewczyny, wcale nie jest mi łatwo na to patrzeć, on nie wie że ja wiem o tym że nadal je trzyma zobaczyłam je przez przypadek i zrobilo mi się naprawdę przykro .... Skoro twierdzi że nic do niej nie czuje że żałuje związku z nia zdrowia i psychiki to nie rozumie po co nadal ona tam jest, jeszcze rozumie jakie zdjęcia z wycieczki czy wakacji ok .. ale zdjęcia jej samej osoby albo ich pocałunków to boli :( ja nie posiadam takich zdjęć bo wiem że było by mu przykro ... ale nie rozumie że mi też jest przykro

Gość rozumiem cie doskonale
kurcze a ja mam tak, dostane orgazm i jak juz seksimy sie dalej to czuje potem takie parcie jakby mi sie chciało sikac.. co to jest ? ;/

heh ;) nie wiem ale być może masz zapalenie pęcherza ... zrób badania moczu :) albo kup w aptece ziołowe tabletki na choroby i zapalanie pęcherza powinno pomóc :)