Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama :-)

Co myslicie o imieniu Idalia?

Polecane posty

Tak, ja 31-letnia gimnazjalistka z wykształceniem wyższym powiem ci, że moje dzieci mają na imię Klara i Ignacy -więc tak, staromodnie i beznadziejnie:classic_cool:

Gość nie podoba mi sie to imie
jeśli ktos ma inne zdanie to najlepiej wmawiać sobie że są to gimnazjaliści, quick&simple

Gość Ofelia w
No właśnie, Dla mnie Idalia jest z tej samej beczki co Klara i Ignacy ( oba imiona sa dla mnie piękne). Może poczytajcie trochę o pochodzeniu imion zanim wrzucicie je do wora z Nikollą i td.

Gość wzwyż
Aleś ty durna... nikt nie przyklasnął temu dziwnemu tworowi, nikt cię nie poparł i wyszłaś odrazu z założenia, że siedzą tu gimnazjaliści. A nawet jeśli... to ich zdanie powinnas brać najbardziej pod uwagę bo w gimnazjum ludzie którzy się wyróżniają nie mają życia :D Ja nie jestem gimnazjalistką, za tydzień wybieram się na porodówkę i imię IDALIA mi się zwyczajnie nie podoba.

Gość Ofelia w
Mam głęboko w poważaniu wasze przyklaskiwanie :-)

Zadałaś pytanie, otrzymałaś odpowiedź. I od razu wzrost agresji wyczuwam. Na cholerę pytasz? Ja nikogo, oprócz męża, nie pytałam, czy podoba mu się imię dla mojego dziecka:o Dałam i tyle.

Gość wzwyż
Oblubienica- bo widzisz, to jest jedna z tych mamusiek która uważa się za naj w każdej dziedzinie i jakakolwiek krytyka, czy może nawet nie krytyka a odmienne zdanie wzbudza agresję... Takich ludzi to w sumie żal. Mają masę kompleksów i za wszelką cenę chcą się wyróżnić, chociażby własnie przez dziwnę (zapomniane) imię dla dziecka :)

Gość Ofelia w
O jakiej wy agresji mówicie? To, że imie jest rzadko nadawane nie musi oznaczać, że nie może sie komus podobać. Mi sie podoba, wam nie musi. I wcale nie jest mi z tego powodu was żal, tak jak wam mnie.

Gość 12345678910880509
to juz lepsze imie to Dalila

Gość Angelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Idalia... okropne imie

Gość gbhsghs
Idalia kojarzy mi sie z jakas roslina doniczkowa :O