Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcowa panna młoda

ślub w Łodzi

Polecane posty

Gość marcowa panna młoda

czesc dziewczyny. własnie wróciłamz USC - termin marzec. zapraszam wszystkie dziewczyny które będą brały bądz już brały slub cywilny w łodzi. chodzi mi o wymianę informacji dotyczących konsultantów ślubnych działających w naszym mieście, dobrych fryzjerów, makijażystek, sali na niewielkie przyjęcie - właściwie uroczysty obiad i wszystkich przydatnych adresów i informacji. piszcie dziewczyny, piszcie. ja przyznam ze jestem jeszcze kompletnie zielona w w tym temacie wiec będę wdzięczna za każdy wpis. pozdrawiam

Gość marcowa panna młoda
żadna....:( no cóż czekam, moje jednak ktoś do mnie dołaczy

Gość sfsgfzx
moi znajomi brali ślub w łodzi i tam mieli wesele. Ja na tym weselu nie byłam, ale to było gdzieś na działkach. Z tego co słyszałam to nic nie było przygotowane i trzeba było ziemniaki obierac...

Gość DobraAaRadaaa
Ja byłam na weselu w Żabiczkach (konstantynów ł ) fajna weselicho było !

rozumiem problemy ze wzrokiem ale jak napisałam chodzi o niewielkie przyjęcie a nie o 'weselicho' na wiosce. dziekuje za wpis ale prosiłabym o posty bardziej w temacie i na poziomie.

Gość jowittka
Ja tez zastanawiam sie nad konsultantem ślubnym ale nie mam jeszcze zadnych namiarów. A to przyjęcie o którym piszesz to na ile osób? Oglądałam świetną, prywatną salkę na górze w esplanadzie na piotrkowskiej ale dla mnie to trochę za małe było. Chciałabym elegancki lokal ale robię dość duże wesele a właśnie duży i elegancki nie zawsze idzie w parze. Jeżeli masz mało gości zobacz ta esplanade. Ja mam jeszcze ponad rok do ślubu więc się nie spiesze.

znam esplanade ale o salce na górze nie wiedziałam. zastanawiam sie tylko jak z dojzdem i parkowaniem gości bo na pietrynie to zawsze kiepsko z tym. złota kaczka na rąbieńskiej wydaje sie ttez fajna ale to z kolei dość duzy lokal - dla mnie chyba za duży. chyba wybiorę się tam i wszystkiego dowiem. ps. skąd tacy frustraci sie biorą na świecie..... 21:32, 21;41... ze związków kazirodczych?

Gość witawvt

a panna marcowa wybredna ślub jak z bajki przyjęcie w pałacu :O he he często te wesele sa fajniejsze od sztywnych imprez ale panna królewna jest pozdrowienia dla Łodzi brałam słub w Łodzi ale dawno juz

no królewna to nie...ale wybredna owszem... nie jestem już dwudziestolatką, mój luby również, nie 'wisimy' na rodzicach, więc i na więciej możemy sobie pozwolić. ślub jest tylko cywilny wiec weselicho odpada, poza tym nie cierpie takich hucznych imprez. eleganckie przyjęcie obiadowe - to jest to czego chcę. Taka po prostu jestem;) ale chyba nie ma w tym nic złego aby ten jakże ważny dzień był taki jaki sobie ja i mój narzeczony wymarzyliśmy... zamek odpada bo to najczęściej poza łodzią a nie chce narażać gości na dalekie wojaże i problemy z dojazdem. chociaż brałam pod uwagę pałacyk w Piorunowie ale odpadł własnie z powodu odległości. szukam eleganckiego lokalu w łodzi. coś jednak czuje temat nie chwyci....szkoda ps. no chyba ze są tu podobne do mnie 'królewny' ..... czekam na Was! tymczasem od poniedzialku biorę sie za wybór konsultanta ślubnego

Gość jowittka
www.duety.com.pl www.etiuda.net.pl www.fascination.net.pl www.passionday.pl

Gość jowittka
troche nieczytelnie:( marcowa - ja chyba myślę podobnie:) Organizuję chyba większą imprezę niż ty ale też nie chcę aby było to typowe weselisko. Raczej myślę o czymś z klasą i 'odrobiną luksusu'. Stąd pomysł ma konsultanta. Jak masz jakieS inne namiary jeszcze... Co do fryzjera to chyba pozostanę przy tym do którego chodzę na codzień. Makijażysty nie mam. Nawet myślę czy nie umalować się sama.. A wpisami od wielbicielek wiejskich 'weselisk' z dużą ilością kiełbasy, alkoholu i potańcówek w rytmie disco-polo chyba nie ma się co przejmować. Są 'królewny' i są hm.. 'nie królewny' - zeby nikogo nie obrazic;) pozdrawiam