Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozdraznionaaaa

czy mimo wszystko probowac z nim byc?

Polecane posty

Gość rozdraznionaaaa

dziewczyny, chodzily plotki o moim chlopaku ,ze keidys uderzyl swoja bylA dziewczyne no i w ogole,ze to niedobry chlopak. znam go 3.5 roku i przez te 3.5 roku z mniejsza lub wieksza czestotliwoscia sie spotykalismy, czasem nawet przez 2 miesiace sie nie widzielismy a czasem codziennie, bywalo roznie. teraz od 4 miesiecy jestesmy razem. ja jestem w nim zakochana, on we mnie tez. wiem,ze to niegrzeczny chlopak, ale tak juz jest i wcale nie robi jakistam strasznych rzeczy, wiec nie przeszkadza mi to. przejde do sedna... wczoraj byla impreza od jego strony, jego znajomi lubia mnie i daja mi to odczyc, poszlam na papierosa z jego przyjacielem,ktory teraz mieszka w angli i powiedzial mi ,ze zmienilam niesamowicie chlopaka, ze sie zmienil na lepsze itd i ma nadzieje,ze to prawda, ale trwa to dlugo i wierzy w jego zmiane, nie powiedzial doslownie o co chodzi ,ale ja od razu domyslilam sie ze o to bicie..moj mi kiedys wyjasnial,ze to bzdura,ale cos w tym MUSI BYC. i mam takie pytanie, czy wy mimo wszystko byscie probowaly? nigdy mi nie dal odczuc ,ze zaraz mi przywali, jest nam razem dobre,wiadomo sa spiecia,ale takie jak w kazdym zwiazku, no i te slowa jego przyajciele,ze sie strasznie zmnienil, ja w to wierze,ale czy slusznie...

Gość i kogo to?
🖐️

Gość feewrwerwr
o jejku a moze chodziło o to ze był babiarz a teraz nie jest? albo ze rwał kazda a teraz nie jest?? jejku czy musisz tak wiercic dziure i sie tak satraaaasznie domyslac? a moze sie zle domyslasz? nie wiem sama. ile ty masz lat? jak chcesz to pogadaj z facetem, albo skontaktuj sie z była laska a nie swirujesz. moze sobie to wsyztsko wymyslas i chodzi o cos innego.

Gość rozdraznionaaaa
oj tak,byl babiarz

Gość pralina5556
każdy ma jakąś przeszłość, ale nie można na podstawie plotek oceniać kogokolwiek... To dobrze, że dzięki Tobie chłopak zmienił się na lepsze, znacie się już sporo czasu, jest Ci z nim dobrze więc niech tak zostanie... Nie roztrząsaj czegoś, co może nawet nigdy nie miało miejsca, nie jesteś tego pewna. Powodzenia!

Moje zdanie jest takie, warto spróbować. .. najlepiej nie angażuj się tak mocno, odczekaj... w moim przypagku było tak że były uderzyl mnie po ok.8miesiacach zwiazku. Jesli u Ciebie zdarzy sie podobna sytuacja zwyczajnie odejdziesz. Daj mu szanse...:) każdy na nia zasluguje.

Gość rozdraznionaaaa
chodzi o to,ze boje sie rozczarowania bo tego nie przezyje:( co jesli on sie okaze faktycznie tym za jakeigo kiedys ktostam mi przedstawil..choc znam go tyle, wierze w niego, to super chlopak i nie wierze ze moglby podniesc na mnie reke..przeciez nie znam go 5minut/..

Gość Grechuta wymięka
uważaj żeby nie podniósł na ciebie nogi

Gość rozdraznionaaaa
tak byl babiarzem, a teraz nawe olada sie za innymi dziewczynami, ja mu ufam w 100% ,jesli uwaza jakas dziewczyne za ladna po prostu mi to mowi,jest ze mna szczery pod kazdym wzgledem ,dlaczego nie wierzycie w to ze ludzie sie zmieniaja?a moze to ja jestem naiwna?

Gość feewrwerwr
nosz kuźwa to o co ci chodzi skoro mu wierzysz i ufasz itp itd??? o co ci chodzi kobieto? to sobie wierz i nie zakładaj takich tematów. zdecyduj sieczy jestes go epwna czy nie. kretynka.

Gość Grechuta wymięka
Nic mnie tak nie rusza, jak wypowiedź 'Geniusza' Posłuchajcie Grechuty