Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huuuuuha

24 letni facet

Polecane posty

Gość huuuuuha

Czy 24 letni facet,taki przeciętny ma doswiadczenie w sexie??? mam 30 lat ,on 24 i nie wiem ...jak myslicie?kobiety to wczesnie zaczynaja a faceci? hm....wypowiadajcie sie,moze statystycznie sie dowiem czego oczekiac:-0

statystycznie może być troszkę słabo, w tym weku na pewno jest więcej niedoświadczonych niż doświadczonych. ale jak wiadomo statystyka w takich przypadkach słabo sie sprawdza :P akurat ja wlasnie mam 24 lata i powiem, choc bardzo nie lubię sie chwalić (z reszta nie ma czym...) ze doświadczenie mam spore i umiejętności duże. ale z tego co widzę po znajomych to raczej niewielu mogło by tak powiedzieć. moze dlatego ze jestem ogarnięty, potrafię se zachować i wypowiedzieć (rzadkość w dzisiejszych czasach), przez co często jestem brany za starszego, 26, 27 letniego gościa nawet heh a co do laski 30 lat.. kiedyś sie umawiałem (dosc krotko) z taką. trochę ze mnie szydziła i sie podśmiewała ze taki młody jestem, i ze co to nie ona, tak doświadczoną, tylu parterow, tyle przygód miała. a jak przyszło co do czego to ją zawstydziłem odrobinę swoimi możliwościami haha

Gość huuuuuha
no ok,ale mozliwe ze sie nie bzykał jeszcze?czy w tym wieku raczej juz sa po tym pierwszym razie? sory,moze głupie pytania ale nie mam pojecia

całkiem możliwe ze się jeszcze nie bzykał. ale trzymam za ciebie kciuki żeby okazał się ogierem :)

Gość huuuuuha
matko nie rozwalajcie mnie

Gość huuuuuha
wiecie mi chodzi tylko oto żeby nie był prawiczkiem,nie musi byc ogir z doswiadczeniem ale niech chociaz wie co i jak pocieszam sie ze jest rozrywkowy facet,ma kumpli...moze chociaz cos kiedys upolował

Gość huuuuuha
po prostu chcę, żeby mnie porządnie i zawodowo zerżnął bo ostatnio mam taką chcicę, że cały czas chodzę w mokrych majteczkach

Gość huuuuuha
a ja już z niejednego gryfa ciągnęłam nektar miłości, że tak powiem

Gość huuuuuha
fajy podszyw dzieki haha

Gość huuuuuha
hej chciałam tylko powiedziec ze było super hehe gadalismy na luzie o sexie a on powiedział ze miał 19 lat jak z kumplami do burdeku uderzył,potem miał laseczki ogólnie trzy...zajebisty jest w te klocki a strach ma wielkie oczy