Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miłość.

małolata.

Polecane posty

Gość miłość.

Witam wszystkich użytkowników kafeterii! Zacznę od tego, iż mam 15 lat. Tak, tak wiem, że niektórzy będą mi pisać, że jestem małolatą, gówniarą itp, ale proszę bardzo... mi to nie przeszkadza. Przejdę do sedna... otóż: Dwa tygodnie temu, byłam na weselu swojej kuzynki. Był tam mój 'dalszy' kuzyn, który ewidentnie ma teraz 18 lat. Był z dziewczyną. I no chodzi o to, że On mi się od dawna bardzo podobał. I myślałam, że na tym weselu dam radę się jakoś koło niego zakręcić, ale jak zauważyłam, że przyszedł ze swoją dziewczyną to już jakiekolwiek chęci mi minęły. Byłam załamana, tak liczyłam na to, że sobie z nim porozmawiam i tak dalej. No cóż, stało się.. ale dalej.. więc bawię się na tym weselu z kuzynkami z kuzynem Krzyśkiem... I w pewnym momencie ten chłopak, o którym tak piszę od początku.. poprosił mnie do tańca, jak tańczyliśmy patrzał mi się głęboko w oczy, uśmiechał się promiennie. I jak wychodziliśmy na dwór, zaczerpnąć świeżego powietrza, to podnosił mnie tak uroczo, łapał mnie za tyłek (ale to szczegół) no i co najważniejsze pocałował mnie z kilka razy. I tak jakoś się stało, że mi się to spodobało i od tego czasu nie mogę o tym zapomnieć co tam się na weselu działo. Piszę z nim i w ogóle, ale wciąż nie mogę tego przeżyć, że ma dziewczynę i nie mogę podjąć żadne kroku, bo nie chcę zniszczyć ich związku. Co mam robić? Powiem już w przód, że nie odpuszczę sobie jego, bo czekałam na niego 5 lat. Przykro mi. Może mi ktoś coś doradzić? Jestem otwarta na wszelką krytykę. Ale proszę także o pomoc! Byłabym wdzięczna. Pozdrawiam.

Gość waldi1
gowniara jestes jeszcze. nauka ci powinna byc w glowie, a nie milostki.

Gość miłość.
akurat z nauką idzie mi bardzo dobrze, dziękuję za troskę. Coś jeszcze? :)

Gość waldi1
15-latka i juz chlopaki ją za tylek łapią... czy to legalne? ;)

Gość miłość.
No wiesz... Tobie to nie musi się podobać, raczej to moja sprawa. Więc jak coś PANU nie odpowiada, to proszę więcej mojego tematu nie odwiedzać. :)

ma dziewczyne a ciebie calowal i lapal po tylku? .... hmmm to mozna wytlumaczyc moze przez to ze ma tylko 18 lat i bardziej mysli dolnymi czesciami ciala niz gornymi ... ty raczej myslisz podobnie tylko nieco inym organem ... biorac po uwage ze wszyscy w waszym wieku sie zakochuja, odkochuja i cierpia to moja rada jest: bierz go, nie patrz na to ze on ma dziewczyne bo jak widac wcale mu tak na niej nie zalezy ... zdobadz go a po roku rzuc i wez innego, bedziesz miala wtedy 16 lat i cigle wiele bedzie przed toba.