Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewfrwetw

CZY LUBICIE TE FILMIKI TUTORIALE O URODZIE I WŁOSACH NA YOUTUBE?

Polecane posty

Gość ewfrwetw

ja lubie niektóre, ale bardziej te zagraniczne, niż polskie.

Gość faltttt
ta z londynu jest fajna...

Gość tak tak tak..
A kogo oglądasz z polskich? ja oglądam nieesie25 np. :) między innymi

Gość madzioolka
ja lubie niesia25, szusz1313

Gość ewfrwetw
czasami oglądam nissiax 83, ale odnoszę wrażenie,że jest taka sztywna i zimna, np. jak opowiadała o zyciu w stanach takie wrazenie odniosłam, a z zagranicznych uwielbiam pursebuzz

Gość fajne są następujące babki:
1. nieesia25 2.szusz1313 3.1982paulinka 4. makeupbrock 5. makijazekasid 6.izabella25d 7.callmeblondeee 8.inez82 9.makeUpSamoUk 10. maaaadzia 11. theOleskaa 12. joythedreamer 13.florenceBeauty 14.ciasteczko25 kolejność przypadkowa :))

Gość tak tak tak..
susz tez oglądam, ale ostatnio coś mnie wkurzają jej filmiki kiedyś lubilam tez izabelle25D nadal mam w sub ale nie zaglądam. Ostatnio uwielbiam RockGlamPrincess i od kilku dni cremedelacreme28 strasznie pozystywna osoba.

niesiax83 też jest ok, ale niestety nie wszystkie kosmetyki itd są u nas dostępne, dlatego trochę, moim zdaniem mija się to z celem ... co innego nieesia 25 :)))

Gość madzioolka
oo callmeblondeee tez lubie, smieszna jest...rockglamprincess i jej siostra tez są świetne...A co do szusz to masz racje, ostatnio mam wrazenie ze zadziera nosa

Gość kasiulec86
z kolei zalosna jest bodajże tancerka002, 12-latka, a wymadrza sie i maluje jak dwudziestokilkulatka :-o

szusz1313 jest nadal spoko, robi tyllko inne filmiki niż na początku !! siostry też są ok, mega pozytywne, tylko jak ta starsza poprawia co chwilę włosy to bym jej na dupsko nalała haha a izabelle25d kiedyś bardziej lubiłam! wydaje mi się że to ona najbardziej , na niekorzyść smieniła się na youtubie!

Gość nieesia25 jest bezkonkurencyjn
a:D

tak, ale czasami zalicza także wpadki ;) np. ma filmik o makijażu - czy lepiej się malować czy nie :) nie przedstawiłą wyraźnie zdania swojego, nie podała liczynych przykładów itd. podobnie jak z filmikiem o testowaniu kosmetyków o zwierzętach :)))) ale faktycznie jest the best :)

Gość letthesunshine
ja polecam kanał majciapl a zwłaszcza filmik o tym w co się ubrać na sylwestra oraz 5 moich słabości :D padłam A tak na serio to też oglądam wymienione dziewczyny dodałabym jeszcze MaryKateAnn i anetteatena

Gość buahhaa
hahah ja polcam gwiazde boze co za niemotka ma z 12 lat i tez mądrzy sie jakby nie wiem ile juz miala doswiadczenia w tym i te pozyczone ciuchy od mamy:P

Gość ja tez je ogladam
fajne dziewczyny. do tych wymienionych dodam jeszcze mexymakep - sympatyczna dziewczyna i wczoraj odkrylam - martynka176 - niesamowite makijaze. a izabelle25 lubia po prostu ogladac, jest przyjemna. nieesia25 tez jest mila. wczoraj jeszcze odkrylam easymakeup - dwie dziewczyny - ta ruda jest fajniejsza

fakycznie maxymake up też jest fajna - ma urokliwe filmiki :)

Gość nie chce mi sie logować
oglądam większość z wymienionych przez was, z zagranicznych mogę dorzucić JLovesMac1 i Michelle Phan

Gość letthesunshine
Wracając do tematu to strasznie mnie w tych filmikach denerwowały sponsorowane recenzje. Firma wysyła za darmo kosmetyki a dziewczyna robi recenzję po wypróbowaniu... nie uwierzę że są obiektywne. Zwłaszcza irytowała mnie ekscytacja ziają przez siostry rockgramprincess i litllestar1987 :/

Gość dziewczyny, macie jeszcze jaki
es nowo odkryte gwiazdki? ja ostatnio lubie ogladac misia3006 - bardzo mila osoboa, spokojna i jakies cieplo od niej bije. albo gossmakeupartist - facet makijazysta, anglik, warto obejrzec go, daje dobre rady i egzotycznie to wyglada jak na sobie pokazuje makijaze np na pierwsza randke hehe

Ostatnio dzięki takim dwóm filmikom nauczyłam się kręcić włosy prostownicą :) Dziewczyny Polki bardzo miłe fajnie wytłumaczyły :) I miały piękne włosy

Gość renatakrak
polecam Wam dziewczyne o nicku Jamajka101 (teraz Senaliah ) rzadko cos wrzuca ale jak juz to rzeczowo i ma piekne makijaze, ogolnie szczera i na poziomie kobieta.