Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dekomoreno

mam dzis ur i mi smutno...

Polecane posty

Gość dekomoreno

Mam dzis urodziny. 26te. smutno mi... zadnych planow na przyszlosc. mam faceta ale co z tego. zero planow. jestesmy ze soba 2 lata. moze wyda sie to niektorym glupie. ktos inny powie, ze to dopiero 26 lat. ale dla mnie to tak jakby JUZ 26!!! plakac mi sie chce...

Gość sdgdsfgdshddsgsdghdbxcbxcvb
Najlepszego :)

Gość Johny Canada
spierdalaj

Gość dekomoreno
dziekuje. on mi jeszcze poki co zyczen nie zlozyl. nawet pewnie prezentu nie dostane, bo powie ze nie mial czasu nic kupic... :(:(:(:(:(

to sama sobie prezent zrob kup sobie cos ladnego albo idz do fryzjera, z kolezanka na drinka wiecznie tylko wszystko kreci sie wokol facetow?

Gość dekomoreno
mam gdzies ten prezent ale chociaz tak ciezko powiedziec wszystkiego najlepszego? mam depresje chyba...

Gość pomoc za pomoc
ja bym chciała mieć 17-19lat i chodzić do liceum;) mam 20a czujęsię staro

Gość dekomoreno
ano pilam sobie prezent. zloty pierscionek. ale czekam az mi przyjdzie bo na zamowienie bo rozm nie bylo. ale mimo wszystko jest mi tak jakos smutno. szampan sie chlodzi. torcik jest ehh

Gość dekomoreno
kupilam mialo byc :D

Gość dekomoreno
nie, nie przejmuje sie glupimi urodzinami. ale ten dzien jest dla kazdego osobistym swietem. mi jest po prostu strasznie smutno. z powodu mojego faceta jak postepuje i wogole. ale czasem trzeba sobie pomarudzic.

Gość bogaty
z tego co piszesz wasz związek ostygł. zerwij z nim! jak nie będzie się starał wrócić to znaczy że dobrze zrobiłaś http://tnij.org/tak-sie-zarabia

Gość eno kobieto
Po 1 - sto lat w zdrowiu i miłości 🌻 po 2 - ja mam 10 lat więcej i żyje sobie szczęśliwie, choć też czasem gderam, że do niczego nie doszłam, stara jestem i takie tam.. ;) po 3 - jak chłop dupa to najwyzsza pora go zmienić na innego :)

Gość dekomoreno
sluchajnie jestem mega przeszczesliwa. wogole sie tego nie spodziewalam. przyjechal wczoraj z kwiatami i... OŚWIADCZYŁ SIE!!!!! jeszcze to do mnie nie dotarlo. to pewnie dlatego przez caly dzien trzymal mnie w niepewnosci. ehh jaka jestem teraz szczesliwa. jestem narzeczona heheheh

Gość dekomoreno
:)))

Gość dekomoreno
dziekuje. leze i patrze na pierscionek. jest delikatny sliczny. myslalam, ze bedzie ciut inny ale to niewazne. kurde to az za piekne zeby bylo mozliwe. tak czekalam. tak marzylam i nagle stalo sie. myslicie, ze jesli facet sie oswidcza to robi to bo tak chce? ja go nie namawialam, wiedzial ze chce ale go nie zmuszalam.