Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KsiężnaAmira

Panowie - jaki styl ubierania preferujecie u kobiet?

Polecane posty

Gość KsiężnaAmira
O Castle Party pan słyszał, prawda ? :)

Gość KsiężnaAmira
NB - masz rację, ale z drugiej strony uważam, że często ubiór zdradza zamysł artystyczny danej jednostki, odzwierciedla jej osobowość.

Gość centurion*
słyszałem proszę pani ale ja bywałem na trochę innych zlotach - mimo ze towarzystwo podobne:)

Gość dzifny
znikomy

Gość centurion*
a Ci co twierdzą ze "szamty" nie mają znaczenia nie mają żadnego gustu kojarzy mi się to samo ze "słuchaniem wszystkiego" w muzyce :P :classic_cool:

Gość KsiężnaAmira
Czyżby takich dotyczących DM ? A może pan jeździ na coroczne koncerty XIII.Stoleti do Wiatraka ? ;)

Gość centurion*
nie jeżdżę ale czasami bywam na różnych koncertach

Gość centurion*
tak proszę pani - to były zloty DM lub electro*

Gość KsiężnaAmira
Ja jeszcze na żadnym takim nie byłam, ale koleżanki bywają i pewnie kiedyś się z nimi wybiorę...

nie "szmaty" tylko ubiór :D primo ;) secundo - gdybym nie miała na głowie miliona spraw, a portfel znacznie zasobniejszy, może bliżej przyjrzałabym się swojej garderobie - a póki co wystarcza mi to, co jest (możesz to odebrać jako brak gustu) :classic_cool:

Gość centurion*
NB "szmaty" to slang ;) nie musisz mieć pełnego portfela by coś lubić ...:)

Gość KsiężnaAmira
Właśnie...nie trzeba mieć grubego portfela, żeby stworzyć swój styl. Można odwiedzać ciucholandy, przerabiać, farbić ubrania...naprawdę, sporo możliwości. Wszystko jest kwestią kreatywności.

Gość centurion*
księżna jako pani księżniczce polecam zebranie kasy i przelot do UK na zakupy tam są najlepsze sklepy :P

ciucholandy? w 60-tysięcznym miasteczku? dajcież spokój :D ewentualnie t-shirt do pracy na działce można tam nabyć (cisnąc się w tłumie napierających babek) :D no, parę koszulek udało mi się wyhaczyć, kupna spodni raczej bym nie ryzykowała (przewadnie bardzo niemodne kroje)... Ale wiecie co? Inna refleksja, po pierwsze - osoba ładna, zgrabna, nawet w worku po kartoflach będzie wyglądać ok, a karakanowi (czyt. ja) najbardziej trendy ciuszki nie pomogą :D Po drugie - żeby lansować własny styl trzeba mieć jednak trochę siły przebicia i odwagi :D

Gość Vitalianka
to ciekawe,że często obcokrajowcy mówią ,że polski są ładne i potrafią się ubrać a nie mamy własnego polskiego domu mody. czytałam kiedyś w artbiznes ,że przed wojną był w warszawie.podobno polski dior. czemu teraz nie ma ?

Gość ajwaja
Och, jak mnie wkurza, ze teraz za wszelka cene promuje sie myslenie "twój sposob ubierania - odzwierciedleniem twojej osobowosci"! Bzdura, przez to setki ładnych dziewcząt chodzi w łachach. Wyznaję zasadę, że styl ubioru - ma za zadanie wyeksponować zalety sylwetki i ukryć mankamenty! Kuriozum: paradoksalnie mogę zauważyć, że im "mniej ładna";) dziewczyna, tym lepiej ubrana.